Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: Directorii instituţiilor din Alba implicaţi în campania PDL vor fi schimbaţi din funcţie. Vezi pe cine nominalizează liberalul

Publicat

Liberalii din Alba atrag atenţia asupra faptului că directorii numiţi politic ai mai multor instituţii publice din Alba au început deja campania electorală şi îşi neglijează atribuţiile de serviciu, pentru a se erija în emisari ai PDL Alba în teritoriu. Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman îi roagă pe aceşti domni să se întoarcă de birouri şi să lase la o parte politica; în caz contrar, va cere noului prefect schimbarea acestora din funcţie.

Roman susţine că a primit deja informaţii din judeţ că mai mulţi directori de instituţii din Alba fac campanie în rândul cetăţenilor din zonele de munte şi chiar recurg la presiuni asupra subordonaţilor despre care nu sunt convinşi că vor vota candidaţii PDL. Una dintre persoanele nominalizate de liberal este Marian Ionescu, director la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) Centru, despre care unele voci susţin că s-ar fi deplasat în Munţii Apuseni împreună cu membrii PDL, în campanie şi că şi în trecut, în 2009, acesta ar fi pus la dispoziţia partidului baza de date a APIA.

Potrivit lui Roman, şi directorul Oficiului Judeţean de Poştă Alba, Nicolae Albu ar face jocurile PDL. Acesta din urmă ar fi recurs la presiuni asupra unul poştaş din Spring şi ar fi încercat să îl determine să voteze candidatul PDL la primărie. Nici directorul Apa CTTA Alba, Mircea Meteş nu a scăpat din vizorul liberalilor. Roman susţine că acesta ar avea deja target de voturi pentru PDL din partea cetăţenilor din Cricău, la fel ca şi şeful Direcţiei Silvice Alba, Lucian Morar. Liberalul susţine că Morar, cel care ocupă un loc pe listele candidaţilor la CJ Alba din partea PDL ar purtat discuţii cu pădurarii, pe care, sub ameninţarea tăierii cotei de lemne, i-ar fi convins să PDL-ul trebuie să câştige alegerile. Ultimul pe lista liberalilor este directorul OIRPOSDRU, Dorin Nistor pe care Roman îl sfătuieşte că, „dacă vrea să facă politică să îşi ia concediu”.

Florin Roman declară că vrea alegeri curate şi este hotărât să continue demersurile de identificare a acelor persoane publice se transformă în oamenii de campanie ai PDL: „Directorii de deconcentrate care se vor implica în campania electorală a PDL Alba vor fi schimbaţi din funcție, fără nici un menajament. Unii domni directori ca Marian Ionescu de la APDRP Centru, pădurarul șef Moraru, cel de la POSDRU, dl. Nistor sau Mircea Meteş de la Apa, ca să nu mai vorbim de șeful Poştei sunt deja într-o goană nebună după voturi. Normal ar fi să își facă treaba în fruntea instituțiilor pe care le conduc şi să lase politica deoparte. Voi cere noului prefect ca toți directorii care confundă serviciul cu politica să fie schimbaţi din funcție. Cei care respectă aceste reguli nu au de ce să se teamă că vor fi schimbaţi!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Ocnean

    marți, 08.05.2012 at 13:48

    Dar ca USL din Ocna Mures „baga pumnul in gura” in mod public presei locale si asta cu amenintari ? Asta de ce nu se ia in vedere?

  2. abramburica

    marți, 08.05.2012 at 13:55

    In ceea ce priveste directorii de institutii, vreau sa stiu ce o sa faceti cu domnul director Tirlea Mircea de la APA CTTA Cugir, ca si dansul face campanie, doar ca pentru PNL…..ma rog….sau USL…cum doriti dumneavoastra….???

  3. D.L.

    marți, 08.05.2012 at 15:35

    Poate ca Spiridusul USL, Florin Roman, ar trebui sa stie ca „padurarul sef” Lucian Morar a adus Directia Silvica Alba in top 5 national pentru lucrarile efectuate. (impaduriri,paza,etc). Morar se numara printre putinii PDL-isti care au facut ce a trebuit si nu ce au dictat cei de sus.Is curios dl Florin Roman ce a facut pt judet? Dinafara de a incasa bani pentru consiliile de administratie din care a facut parte.

  4. geta

    marți, 08.05.2012 at 15:55

    daca oamenii se afla pe liste de consilieri cine vrei sa le faca campanie mai ********?

  5. dan

    marți, 08.05.2012 at 16:52

    ce faceti cu succesorul lui nistor la garda financiara care nici usturoi nu a mancat nici gura nu -i miroase ……

  6. Gogu

    marți, 08.05.2012 at 16:53

    Mircea Metes este un specialist de elita in managementul sistemelor de apa si canalizare! Asa ca, Romane, cauta motive serioase pentru a inlocui un specialist serios. Ti-o spune,nu un politruc ,ci un inginer de instalatii cu 45 ani vechime.

  7. mihaita

    marți, 08.05.2012 at 20:05

    Florine esti slab informat. Nistor a demisionat din cauza plagerilore voastre nefondate si pentru ca este un tip onest. De ani se zile vorbesti fara tine, RUSINE !

  8. florinel

    marți, 08.05.2012 at 23:12

    Florinele dar despre directorii liberali care fac campanie tot timpul nu zici nimic???? Oare Simion Cretu face exceptie doar pentru ca e PNList???Sau mai e unul care dadea zapada cu Potor prin Alba Iulia si dupa ce a stat vreo 3 ani prin baruri acum e mare director la Unirea si mai vrea si bani de la stat pentru asta, desi nu are nici o treaba cu sportul….pe langa asta in loc sa fie la serviciu e toata ziua pe terase responsabil cu campania PNL…astea nu le vezi…probabil din cauza dioptriilor…..

  9. geta

    miercuri, 09.05.2012 at 09:03

    Dar Lazar Viorel directorul de la Apa CTTA care face campanie liberalilor si se plange ca rau ia fost cu PDL-ul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax