Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Donatorii de sânge pot cumula reduceri la plata impozitelor locale. Proiect inițiat de Florin Roman, adoptat în Camera Deputaților

Publicat

Donatorii de sânge pot cumula reduceri la plata impozitelor locale. Camera Deputaților a adoptat în calitate de for decizional, proiectul de lege inițiat în calitate de deputat liberal de Alba de Florin Roman. Proiectul prevede noi facilități pentru donatorii de sânge.

”Proiectul a fost inițiat la propunerea dr. Tuzes, șeful secției ATI a spitalului județean Alba și a colegilor săi, care au cerut noi bonificații și stimulente pentru donatori, întrucât precedentele măsuri nu-i mai motivau suficient pe donatori.

Prin noua lege, consiliile locale pot pot acorda reduceri la impozitul pe clădiri și teren, pentru persoanele fizice care fac dovada a minimum 3 donări de sânge, pe parcursul unui an calendaristic.

Reducerea aplicată poate fi cumulată cu bonificația de 10%, acordată celor care achită anticipat, până la 31 martie” a transmis Florin Roman.

Proiectul de lege adoptat merge la promulgare la Președintele României. Imediat după intrarea în vigoare a acestei legi voi cere consilierilor și primarului liberal de la Alba Iulia, să înaintăm un proiect de hotărâre de consiliu local, prin care să acordăm bonificația suplimentară donatorilor, începând cu 1 ianuarie 2025.

Florin Roman, deputat PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 05.03.2024 at 14:11

    Mă, numai de cioace te ţi. Că la astea nimeni nu te bagă în seamă. Fă şi tu ceva ca lumea, să vadă lumea că eşti tare. Firimituri pentru găini. Şi mai ziceai la tv. că ai în cap o groază de chestii, d”aia eşti obosit. Spune-ne şi nouă, să vedem dacă-i adevărat.

  2. Rilu

    marți, 05.03.2024 at 20:02

    Pilu , iar n-ai luat pilulele? Văd ca ai treabă non-stop cu Roman. Asta măcar face câte ceva. Useristii și auristii tai ce fac? Deschide ochii și gândește!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax