Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman îl trimite pe Dîrzu să facă lobby la Guvern pentru Bazinul olimpic: „Ar putea trece asta în raportul lui de activitate”

Publicat

YouTube video

Lucrările la Bazinul olimpic din Alba Iulia sunt din nou sistate, din cauza lipsei de finanțare pe programul de resort. Acesta este anunțul făcut de vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, care îl atacă din nou pe colegul său de alianță, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, trimițându-l să facă lobby la Guvernul pe care îl reprezintă pentru continuarea investiției. Acesta îi cere și primarului Mircea Hava să nu îi mai pedepsească pe albaiulienii care nu au votat PDL la parlamentare și că aloce bani pentru finalizarea proiectului.

„Am primit o adresă de la TIM SA prin care sunt informat de directorul Nicolae Bușcu de la Compania Națională de Investiții că lucrările la obiectivul Bazin olimpic au rămas sistate din cauza lipsei alocării bugetare pentru programul bazine de înot. Cred că ar fi un moment foarte bun ca domnul președinte de la PSD să treacă în raportul dumnealui de activitate lobby-ul pe lângă ministrul Dragnea pentru continuarea acestor lucrări, întrucât lucrările au mers foarte bine pe vremea guvernării PDL, după aceea le-am repornit pe timpul ministrului Hellvig și au fost îngropate acum de către colegii domnului Dîrzu. Așa că, dacă vor să facă ceva concret pentru Alba Iulia, eu cred că ar fi bine să își treacă acest subiect în tema dumnealui de discuții pe la București și să știe oamenii că, dacă la bazin s-a lucrat în proporție de 85% , acest lucru s-a datorat miniștrilor Udrea și Hellvig”.

Roman îi recomandă și primarului Mircea Hava să ia o decizie curând, deoarece, în opinia acestuia, este obligat să facă asocierea cu CJ pentru continuarea lucrărilor: „Mai sunt foarte puține lucrări de executat, chestiuni de finisaje, mai e nevoie de voința politica a domnului Hava, care să nu mai pedepsească albaiulienii că au votat cum nu și-a dorit dânsul la alegerile parlamentare. I-a făcut Guvernul 85% din bazin, să facă bine domnul primar să își facă și el măcar partea de 15%”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Balgrad

    marți, 07.05.2013 at 14:16

    Treceti bazinul pe numele muzeului…asta a ajuns, o antichitate de cand nu mai este folosit.

  2. St. Ti.

    miercuri, 08.05.2013 at 12:50

    Roman ăsta după ce s-a lăudat la greu că rezolvă in timp scurt problema bazinului acum o dă la întors şi trece totul pe Hava. Pe Hava ăsta îl doare la patină de problemele cetăţenilor, că stă bine 4 ani până la alegerile viitoare, când vine iarăşi cu niscaiva promisiuni, că aşa a câştigat tot timpul. O adunătură de troglodiţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax