Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, întrebări acuzatoare la adresa deputatului Ioan Dîrzu. „Se ocupă cu vămuirea concursurilor?”

Publicat

„Vreau să știu dacă este adevărat că se ocupă cu vămuirea concursurilor pentru funcții în instituții”, „Este adevărat că doar dacă ești membru PSD poți să ocupi loc într-o instituție publică?”,  „Este adevărat că băieții roșii au subiectele la concursuri?”, dar și alte întrebări acuzatoare legate de activitatea deputatului PSD Ioan Dîrzu, au fost adresate de către deputatul PNL Florin Roman, vineri, în cadrul unei conferințe de presă. Liberalul spune că este curios să ştie dacă aceia care se ocupă cu respectarea legii în județul Alba știu „ce spune lumea” despre președintele PSD Alba.

Deranjat de ultimele intervenții din presă făcute de Ioan Dîrzu – cu referire la primarul municipiului Alba Iulia și fostul său coleg de partid (PSD), Gheorghe Damian, deputatul PNL Florin Roman declară că parlamentarul PSD Alba este „un om mic care se ocupă de lucruri mici”.

Mai mult, acesta are și câteva întrebări pe care i le adresează atât lui, cât și instituțiilor de justiție din Alba, întrebări care vin cu acuze destul de grave la adresa liderului social-democrat.

„Vreau să-i întreb și eu pe cei care se ocupă de justiția din județul Alba, dacă este adevărat ce spune lumea, că domnul deputat Zuzu, așa vorbește lumea, că ar fi în fruntea grupului infracțional din PSD Alba care se ocupă de vămuirea concursurilor, de vămuirea resurselor pentru concursuri. Vreau să întreb și eu dacă este adevărat că doar dacă ești membru PSD, soție sau neam al unui lider PSD poți să ocupi un loc într-o instituție publică, cum este cazul la Prefectura Alba. Vreau să întreb și eu instituțiile statului, dacă toată lumea vorbește în Alba, că acești băieți roșii primesc subiectele, de ce eu nu știu și nu există dosare penale în acest sens”, sunt întrebările la care ar dori răspuns deputatul Florin Roman.

Lista a continuat cu întrebări adresate direct deputatului din partidul de guvernare. Roman îl întreabă pe Dîrzu, prin intermediul mass-media, dacă a participat la votarea legii în favoarea firmei FarmaVet, despre care spune că și-a implantat un alt grup organizat în Parlamentul României.

„În calitate de deputat, solicit Parchetului Antimafia să se uite foarte atent peste acest caz, pentru că este un tun în favoarea unei firme private care lovește puternic în medicii veterinari din România și care practic înseamnă un tun cu dedicație”, spune Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax