Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: ”La Alba Iulia, decizia corectă pentru PNL este să intrăm în opoziție. Nu putem sta la masă cu trădătorii”


Publicat

Florin Roman consideră că PNL ar trebui să intre în Opoziție la Alba Iulia și să lupte în Consiliul Local pentru susținerea proiectelor albaiulienilor. Liberalul susține că aceast ar fi o ”decizie corectă” pentru partid.

”La Alba Iulia, decizia corectă pentru PNL este să intrăm în Opoziție, cu cei 9 consilieri locali!

Nu putem sta la masă cu trădătorii, cu cei care au susținut realizarea unor proiecte fantasmagorice!

În altă ordine de idei, nu pot fi de acord cu o alianță cu PSD. Știți parerea mea despre ei!

Trebuie să luptăm în Consilul local pentru susținerea proiectelor albaiulienilor care ne-au votat și ale PNL, să fim opoziția la actuala administrație, care se configurează între USR și PSD!”.

Reamintim că la Alba Iulia funcția de primar a fost câștigată de Gabriel Pleșa – USR PLUS.

În Consiliul Local, PNL va avea 9 mandate, USR 7 și PSD 4.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

9 Comentarii

9 Comments

 1. pilu

  luni, 28.09.2020 at 18:05

  Un singur PNL-ist adevarat ati avut in Primarie, si pe ala l-ati indepartat, ca PDL-isti ascunsi in PNL sa-si faca de cap in frunte cu Stalin. Acum stati si in pod ca nu mai contati. Ati facut politica de carciuma si uite unde ati ajuns. Rusinee !!

 2. Pisi

  luni, 28.09.2020 at 18:43

  E regretabil că discursul lui Florin Roman e atât de înveninat de ură la adresa unui fost coleg. În loc de a colabora pentru folosul cetățenilor PNL acum caută să împidice tot. Preocuparea lor acum e îmbogățirea echipei cu marele breaz al lumii academice, mare meșter în daraveli de clopotniță. Halal să vă fie prin voi înșivă.

 3. Manolo

  luni, 28.09.2020 at 19:15

  ***** ca de obicei….albaiulienii..l-au votat pe domnul Pleșa….asta au vrut cetățenii…eu in special doresc să fie eliminați analfabeții din primărie, îngâmfați, uituci nativi, lustruitorii de pantofi și purtătorii de geantă … n-au ce căuta în administrație, noi cetățenii le plătim lefurile supraponderale…jenant…Trădători…ce ne facem cu liberalii revopsiți, rebrenduiți, la care până mai ieri, aveau gura plină și erau inmatriculați în Suedia…partid serios…opoziție

 4. kretz

  luni, 28.09.2020 at 21:18

  cum adică e trădător dacă oamenii l-au dorit primar şi voi în schimb aţi preferat sa sustineti pt primărie pe seful caracatitei din oraş? si nu e mai bine sa fie aliat cu psd decat cu gasca ca a adus oraşul în halul in care este? ce naiba-i rau ca se aliază pt a a-si trece proiectele pt care oamenii l-au ales? parca va declarati trup si suflet alaturi de albaiulieni, aşa ca de ce nu puneti umarul sa treacă proiectele pt ei? dar pe voi va doare in fund de locuitorii orasului şi crapati de furie ca gasca va ramas fara principala sursa de bani publici. 4 ani îl mai aveti totusi pe nulitatea de dumitrel, dar oameni-l vor spulbera si pe el. ajung 25 de ani de prosteala

 5. Misi

  marți, 29.09.2020 at 08:39

  Mă tem că marii liberali ai PD-ului n-au înțeles nimic din votul celor din Alba Iulia. Cine e „trădător”, cel care abandonează aranjamentele și blaturile rușinoase ale „echipei” sau cel care încearcă, aproape singur, să le oprească ?. Mai ușor cu acuzele că Statul Islamic nu e aici. Când doi oameni, până acum respectabili, ajung să vorbească despre trădători și execuții sumare, la adresa unui fost coleg, ceva nu e în regulă. Nu vi se pare că atitudinea asta e o mare obrăznicie la adresa electoratului care a avut altă opțiune decât a voastră ? Prin voi înșivă o să pierdeți. Brătienii nu aveau în minte atunci când și-au lansat deviza, jocul vostru de dat la gioale atunci când cineva nu e de acord cu aranjamentele făcute pe sub masă.

 6. gigi

  marți, 29.09.2020 at 08:49

  Opozititie pentru PNL inaseamna a fi Gica Contra numai din cauza faptului ca au fost invinsi de Gabriel Plesa…VOTAT de cetateni ??? V-ati dat arama pe fata…

 7. nelu

  marți, 29.09.2020 at 09:35

  Curățenie generala la primărie

 8. Adrian Vatman

  marți, 29.09.2020 at 11:48

  Stimate domnule Roman, trădători sunteți voi cei din Partidul National Liberal, care v-ati trădat alegatorii facand alianta cu PSD (de trista amintire USL) ca sa dati jos PDL dupa care v-ati corcit cu PDL ca sa dati jos PSD. Cine sa va mai inteleaga. Sa va reamintesc cand va legati cu lanțuri de copaci si va spurcati ca la usa cortului cu Hava si Voicu? Nu v-au scos din ”Pitic atomic” si ”Pitic de scorbura” si ce ati facut(?) ați stat capră și ați acceptat ca PNL-ul din Alba sa fie condus de PDL. E nasol cand pariezi pe calul pierzator domnule Florin? Ati pariat pe unul portocaliu (inclusv pe afisele de campanie dl Voicu a folosit portocaliu!) in loc sa pariati pe cel galben care evident ca era mai bun. De ce asta? Doar ca sa-i faceti pe plac tătucului Hava? Ca mai toti politicienii din Romania faceti greseala de a-i socoti pe alegatori prosti. Va dau eu o veste proasta – multi alegatori sunt mult mai destepti decat voi. Din punctul meu de vedere Plesa e de 10 ori mai liberal decat voi. Voi sunteti liberali doar prin denumirea partidului. Si va mai dau o veste proasta – victoriile cu care va laudati nu sunt ale PNL, sunt doar impotriva PSD. Pana acum s-a ales din doua rele raul cel mai mic pentru ca nu prea exista alternativa. Acum exista. Chiar daca USR nu are nici pe departe infrastructura voastra de partid, banii si vechimea va garantez ca in 2024 o sa o luati in barbă la alegeri. Sunt simpatizant PNL din 1993 si v-am votat pana la alegerile din 2016 cand ati ales sa va pupati pe gura cu PD. Din punctul meu de vedere atunci a disparut PNL din Romania. Cum credeti voi ca un simpatizant PNL mai poate vota cu un partid in care isi fac veacul Blaga, Videanu, Turcan, Hava plus o gloata de PSD-isti care s-au cuibărit la voi?! sa inteleg ca primarii tradatori din PSD sunt buni pentru ca au venit la voi, dar cand pleaca cineva de la voi pentru ca nu mai suporta cloaca PDl-ista e nasol?

 9. Adrian Vatman

  miercuri, 30.09.2020 at 16:24

  Pentru aducere aminte câte ceva despre parerea pe care o avea Florin Roman despre actualii lui aliati:
  !Am fost minţiţi că în şanţurile Cetăţii s-a făcut un „parc”, de pe o zi pe alta. Azi era teren viran, a doua zi Hava a declarat că acolo e parc. S-a organizat şi o inaugurare! Cred că orice om de bun simţ poate merge în şanţuri să depună mărturie despre inexistenţa vreunui parc. Practic tot ce a spus primăria acum un an despre Parcul Custozza a fost o minciună sfruntată: că nu taie toţi copacii, că există autorizaţii, că vor să conserve patrimoniul roman, că nu vor să dea acces maşinilor în Cetate, că s-a făcut alt parc în şanţuri etc. Propagandă mai rea ca pe vremea comuniştilor. După un an, dacă mai era nevoie, Hava mi se pare exact un activist PCR care şi-a bătut joc de oraş. E părerea mea şi nu mi-o schimb.

  mai vedeti si:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Curățenia de toamnă, în plină desfășurare pe domeniul public, la Sebeș

Publicat

Curățenia de toamnă este în plină desfășurare pe domeniul public, în municipiul Sebeș.

Echipele Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș s-au îngrijit de aspectul curat al lacului din Parcul Tineretului, pentru a-l pregăti pentru iarnă, precum și de toaletarea zonelor verzi din parcuri și scuaruri.

Primarul Dorin Nistor a postat pe contul său de facebook câteva imagini pentru a ilustra aceste activități care au rolul de a contribui la imaginea unui oraș bine gospodărit.

Citeste mai mult
Publicitate

ABRUD

Preșcolarii și elevii din ciclul primar și gimnazial din Abrud vor primi mere, cornuri și lapte, Licitația, lansată în SEAP

Publicat

Preșcolarii și elevii din învățământul primar și gimnazial din Abrud vor primi mere, cornuri și lapte. Primăria a lansat recent o licitație în valoare de peste 270.000 de lei pentru achiziționarea produselor. 

Primăria Abrud a lansat vineri, 30 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP),  o licitație pentru furnizarea și distribuirea de produse lactate, produse de panificație, fructe (mere), pentru anii școlari 2020-2021, 2021-2022 și 2022-2023, în cadrul programului pentru școli al României.

Valoarea totală estimată este de 278.013,6 lei, fără TVA.

Proiectul prevede acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de mere, lapte UHT și de produse de panificatie: corn alternativ cu biscuiți uscați, în limita unei valori zilnice/preșcolar/elev.

Limita valorică zilnică cuprinde prețul integral de achiziție a produselor, inclusiv TVA, cheltuieli de transport, distribuție și depozitare a acestora, după caz.

Acordul-cadru va cuprinde câte 3 contracte subsecvente pe an pentru fiecare tip de produse (panificație, lactate și legume/fructe) și pe întreaga perioadă a acordului-cadru de 3 ani.

Calendarul estimativ nu constituie angajament ferm din partea autorității contractante.

Lotul I – Fructe și/sau legume – mere:

Estimări ale cantitatilor minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord cadru: cantități minime = 4.404 buc și cantități maxime = 91.152 buc.

Acord-cadru: Valoare minimă: 2.422,20 lei; Valoare maximă: 50.133,60 lei.

Estimări ale cantitatilor minime și maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru; cantități minimă: 1.468 buc și cantități maxime: 24.956 buc.

Valoarea celui mai mare contract subsecvent: 13.725,80 lei.

Lotul II – Lapte și produse lactate – lapte UHT:

Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru: cantități minime= 6.606 buc și cantități maxime = 136.728 buc.

Acord-cadru: Valoare minimă: 5.284,80 lei; Valoare maximă: 109.382,40 lei.

Estimări ale cantitatilor minime și maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru; cantități minime: 2.202 buc și cantități maxime: 37.434 buc.

Valoarea celui mai mare contract subsecvent: 29.947,20 lei.

Lotul III – Produse de panificaţie – corn alternativ cu biscuiți uscați:

Estimări ale cantitatilor minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru; cantități minime = 11.010 buc și cantități maxime = 227.880 buc.

Acord-cadru: Valoare minimă: 5.725,20 lei; Valoare maximă: 118.497,60 lei.

Estimări ale cantitatilor minime și maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru; cantități minime: 3.670 buc și cantități maxime: 62.390 buc.

Valoarea celui mai mare contract subsecvent: 32.442,80 lei.

Estimările cantităţilor minime şi maxime care ar putea fi solicitate pe întreaga perioadă a acordului-cadru şi a celor care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru, se regăsesc în caietul de sarcini. Acestea se vor actualiza în funcţie de prezenţa la cursuri a beneficiarilor de produse pe categorii de elevi din scoli şi grădiniţe.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

LIVE-VIDEO Vis et vir(t)us: Reenactmentul istoric pe timp de pandemie, masă rotundă organizată de Muzeul Unirii din Alba Iulia

Publicat

La împlinirea a 10 ani de reenactment istoric, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia organizează sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 11:00, o masă rotundă despre începuturile, prezentul și mai ales viitorul reenactmentului antic în România.

La eveniment participa reprezentanții unor asociații de profil din țară și străinătate, respectiv Terra Dacica Aeterna (Cluj-Napoca), Historia Renascita (Pitești), Omnis Barbaria (Baia Mare), Nimfele Dace (Zalău), Legio Prima Italica (Svishtov/Bulgaria) și Garda Apulum (Alba Iulia).

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL de muncă, la o fabrică de cherestea din Sebeș. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un motostivuitor

Publicat

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Sebeș a decedat vineri seara după ce a fost lovit de un motostivuitor, pe platforma fabricii HS Timber Group (fosta Holzindustrie Schweighofer) din localitate. 

Din primele informații, un bărbat de 57 de ani din Sebeș a fost acrosat de un motostivuitor condus de un bărbat de 40 de ani.

În urma accidentului de muncă, bărbatul lovit de utilaj a decedat.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infarctiunii de ucidere din culpă.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate