Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Florin Roman: „La Hidroserv Sebeș nu vor avea loc disponibilizări colective, ci doar plecări naturale și pensionări”

Publicat

Vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman vine cu informații proaspete vizavi de situația „Hidroserv” Sebeș și procesul de reorganizare al societății. Acesta susține că, în urma discuțiilor purtate cu directorul „Hidroserv” şi autorităţi din ministerul Economiei, nu vor avea loc disponibilizări ci doar plecări naturale.

Florin Roman face precizări și în legătură cu situația” Cupru Min” Abrud, societate care se pare că nu va intra în privatizare nici în acest an, dar pentru care se analizează o posibilă asociere cu un investitor privat pentru revitalizarea activității acesteia și demararea de noi angajări. Vedeți mai jos declarațiile vicepreședintelui CJ Alba:

„Împreună cu dl. director Bogdan de la Hidroserv Sebeş am discutat despre reorganizarea societății. Așa cum am mai anunțat, facem tot posibilul să salvăm locurile de muncă din Sebeș. Nu vor exista disponibilizări colective și întăresc acest lucru. Vor fi doar plecări naturale, pensionari sau voluntare.  Activitatea Sebesului este pe profit, alături de Bistrița. Așa că nu ne rămâne decât să fim mulţumiți că scoatem Hidroserv Sebeș din malaxorul disponibilizărilor colective la nivel național.

La Ministerul Economiei am discutat problema Cupru Min Abrud. Este cert că societatea nu va intra la privatizare în acest an. Se discută despre posibila asociere cu un investitor privat care să vină cu banii pentru investiții si care să valorifice minereul. În discuție ni s-a propus și o eventuală asociere între Cupru Min și CJ Alba. După ce ajung la Alba voi discuta cu colegii și mai vorbim pe acest subiect. După aprobarea bugetului pe 2013, la Cupru Min s-ar putea face şi primele angajări, mult așteptate în zona Apusenilor.

La Hidroelectrica Sebeş, bugetul pe 2013 a fost deja aprobat”, a anunțat florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    vineri, 22.02.2013 at 17:21

    sant cam multi pe acolo care freaca menta,ati putea sa fiti mai obiectivi,mai raritii!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax