Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Am solicitat sprijinul urgent al guvernului pentru calamitățile din Alba

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, spune că a solicitat sprijin de urgență pentru sinistrații care au avut de suferit în urma inundațiilor din județul Alba. 

Acesta a adăugat că a primit asigurări că după evaluarea pagubelor, în prima ședință de Guvern, vor fi alocate ajutoare în regim de urgență.

Citește și: COD ROȘU, ZI NEAGRĂ în Alba. Bilanțul inundațiilor: Sute de case sub ape, drumuri distruse, zeci de sinistrați și pagube enorme

”Urgia naturii a lovit nemilos în zilele trecute mai multe localități ale județului Alba, fiind nevoie de intervenția salvatorilor pentru a evita pierderea de vieți omenești și bunuri. Au fost puternic afectate și obiective de infrastructură rutieră, poduri, podețe și carosabil.

La solicitarea președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, a primarilor și a prefectului de Alba, am luat legătura cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru și am solicitat sprijin de urgență pentru sinistrați.

Am primit asigurări ferme din partea ministrului Muncii, ca în proxima ședință de guvern, după o primă inventariere vor fi alocate primele ajutoare în regim de urgență.

Solidaritatea și promptitudinea sunt necesare în astfel de momente” a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax