Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Renate Weber este beneficiară de pensie specială și dezinformează voit opinia publică

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, le atrage atenția celor din PSD să nu facă scut în jurul Renatei Weber și să voteze cererea de revocare înaintată de PNL. 

”Conform Legii nr.35/1997, art.9, alin (4) Avocatul Poporului, îndeplinind condiţiile de numire prevăzute pentru judecători la Curtea Constituţională, la data pensionării sau recalculării pensiei anterior stabilite, beneficiază de pensie calculată similar cu cea a judecătorilor Curţii Constituţionale.

Dacă ar fi citit atent cererea de revocare a PNL, doamna Weber putea ușor sa constate ca fiind asimilată judecătorilor CCR e direct interesată și într-un evident conflict de interese. Conform legii, doamna Renate Weber nu-și încasează pensia specială în timpul mandatului, ci la finalul acestuia.

Este încă un motiv întemeiat pentru ca politicienii care nu fac scut în jurul lui Renate Weber și al PSD sa voteze cererea de revocare înaintată de PNL.

Atragem atenția PSD ca un vot de susținere a doamnei Weber este un vot împotriva celor 5 milioane de pensionari, care după 30-40 de ani, primesc pensia în funcție de contributivitate și evident o poziționare a PSD în favoarea pensiilor speciale.

Nu mai putem accepta pensii nesimțite, că cea de 75000 de lei, primită de fostul comandant al penitenciarului Colibași”, a declarat Florin Roman într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax