Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: „Lucrările de reabilitare a podului de peste Ampoi, la ieşire din Alba Iulia spre Ciugud, vor fi finalizate în septembrie”

Publicat

Lucrările de asfaltare a podului de peste râul Ampoi, la ieşire din Alba Iulia spre Ciugud vor fi finalizate în luna septembrie, a anunțat marți vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman. Iniţial, podul trebuia finalizat până la sfârşitul anului, dar pentru că reparaţiile  sunt avansate, conducătorii auto vor putea trece peste el fără nicio problemă peste o lună. În prezent în această zonă se circulă pe o singură bandă, iar circulația este dirijată de un semafor.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman a afirmat marţi că „ deşi termenul de finalizare a lucrărilor la podul de peste râul Ampoi la ieşire din Alba Iulia spre Ciugud este la sfârșitul anului, lucrările vor fi finalizate în septembrie. O parte este deja aproape finalizată”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax