Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: Mă voi lupta în continuare pentru mari investiții la Alba Iulia. Sper să găsim parteneri onești la primărie

Publicat

Florin Roman susține că votul dat PNL la Consiliul Județean Alba îi obligă pe liberali să facă front comun pentru albaiulieni și proiectele PNL și amintește câteva dintre planurile din viitorul apropiat. Susține că va lupta în continuare pentru mari investiții în Alba și la Alba Iulia.

”Mă voi lupta în continuare pentru mari investiții la Alba Iulia. Sper să găsim parteneri onești la primărie”, a declarat Florin Roman pentru alba24.ro.

”Am fost, sunt și voi fi alături de Alba Iulia, pentru că Alba mi-a dat totul!

Votul de peste 50% dat în Alba Iulia lui Ion Dumitrel, ca președinte de CJ, ne onorează, dar ne și obligă să facem front comun pentru albaiulieni și proiectele PNL!

Ca parlamentar de Alba, ca om de dreapta, mă voi lupta în continuare pentru mari investiții, iar prima țintă este alocarea celor 50 de milioane de euro, pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean Alba. O altă țintă care poate fi atinsă este demararea procedurilor pentru o sală polivalentă.

Centura municipiului Alba Iulia devine prioritară și esențială în închiderea inelului de circulație, care poate scoate traficul greu din oraș.

Întărirea învățământului profesional și dual reprezintă șansa unei forțe de muncă, bine pregătită, calificată, în consonanță cu cererile reale de pe piața muncii.

Digitalizarea administrației publice poate fi făcută prin aplicarea legii Roman, ce permite ca întreaga procedura de avizare în vederea obținerii autorizațiilor de construire să se facă on line. O primărie fără hârtii înseamnă o primărie fără cozi, fără birocrație!

Trebuie încurajată munca, nu lenea. Ajutoarele sociale sunt pentru necăjiți, nu pentru o masă de votanți.

Alba Iulia a fost campioana absorbției de fonduri europene și așa trebuie să rămână. E șansa unei dezvoltări rapide!”, a transmis Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 03.10.2020 at 12:41

    Ce vorbesti ma ? Cand e vorba de bani cum sa nu gasesti parteneri ? Sau tu te -ai obisnuit cu batranul Stalin, care in afara de servit masa la Parc si baie, astepta o deplasare prin Europa, pe la celelalte orase infratite.
    POate ne explici si noua cam cine au fost cei cu absobtia de fonduri europene. Se pare ca ai o jena in a spune lucruri serioase de cei de la Primarie, care v-au dat-o in bot, scurt si la obiect.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax