Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: Medicii de familie nu vor mai plăti impozite pe clădire pentru cabinete. Proiect adoptat de Camera Deputaților

Publicat

Medicii de familie nu vor mai plăti impozite pe clădirea în care în care își au sediile cabinetele, potrivit unui proiect de lege adoptat de Camera Deputaților, în calitate de for decizional. Proiectul a fost inițiat de parlamentarul PNL de Alba, Florin Roman, alături de deputatul Bogdan Huțucă.

”Până în 2015, cabinetele medicilor de familie, alături de spitale și clinici erau scutite de la plata impozitului pe clădire, dar prin modificarea codului fiscal, guvernul PSD a eliminat aceasta facilitate.

Măsura exceptării sediilor cabinetelor medicilor de familie de la plata impozitului pe teren este așteptată de breaslă, pentru a înlătura inechitățile, dar și discriminarea cu unitățile sanitare publice, mai ales în contextul greutăților de ordin financiar din ultimii ani” a declarat Florin Roman.

Acesta mai spune că legea adoptată de Camera Deputatilor are un impact nesemnificativ asupra bugetelor locale, ținând cont de numărul mic de cabinete ale medicilor de familie, la nivel local.

”Propunerea pe care am făcut-o și care s-a concretizat prin lege, modifică Codul Fiscal și readuce medicii de familie, la exceptarea de care beneficiau pânâ în 2015” a adăugat Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    joi, 07.05.2020 at 08:16

    Nu ii mai ridicați in slavi pe medicii de familie ca noi pacienții suntem la cheremul lor. Ei pot lucra de acasa , prin telefon, în perioada asta Cred ca ai fost cei mailiniștiți si feriți. La fel au stat degeaba si generalizării nu au făcut consult deloc. Păcat ca bolile cronice nu au trecut chiar s-au agravat. Dar Parca asta nu vede nimeni. Spor pentru cei de pe urgență si contagioase.Dle Roman nu mai pierde vremea cu afirmațiile visate noaptea si spuse la trezire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax