Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: Părinţi ai copiilor de la grădiniţa şi şcoala din Hădărău cer păstrarea unităţii de învăţământ

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba Florin Roman aduce în atenţia ministrului Educaţiei, Valentin Popa, memoriul Comitetului de părinți ai copiilor din Grădinița cu program normal Hădărău și Școala Primară cu clasele I-IV Hădărău, din comuna Lupşa, pe care l-a primit la biroul său parlamentar.

Potrivit deputatului, “semnatarii memoriului solicită menținerea activității acestei unități de învățământ, deoarece îndeplinește numărul necesar de copii și este trecută în programul de reabilitare și modernizare integral al Primăriei Comunei Lupșa în anul 2018”.

De asemenea, “menționează că au înaintat o petiție către Consiliul Local al Primăriei Lupșa și în atenția domnului Primar și au participat la Ședinta de Consiliu Local din data de 23.02.2018, în care au primit sprijin și promisiunea de susținere a acestei unități școlare, iar unitatea a fost trecută în Planul de şcolarizare 2018-2019 întocmit de către Primărie și înaintat Inspectoratului Judeţean Şcolar Alba, încă din luna decembrie 2017”.

În acest context, deputatul de Alba îl întreabă pe ministrul Educaţiei “dacă a fost realizată o analiză în teritoriu a numărului de copii și o informare corectă asupra situației” și ce măsuri va lua “pentru anularea hotărârii de închidere a școlii și transferarea cadrelor didactice către o altă școală”, solicitând răspuns în scris.

Vezi: Memoriu

Raspunsul primariei la petitie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax