Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: parlamentarii PNL depun amendament la Legea bugetului de stat 2024 prin care să nu crească taxele și impozitele

Publicat

Parlamentarii PNL vor depune un amendament, la proiectul Legii bugetului de stat pe anul viitor, astfel încât să fie prevăzut clar că nu vor creşte taxele şi impozitele. Anunțul a fost făcut de către Florin Roman, deputat de Alba.

„Grupul fiscal al PNL va depune un amendament la Legea bugetului de stat, în care să prevedem foarte clar că nu va creşte nicio taxă şi niciun impozit în 2024.

Nu putem în permanenţă să acceptăm ca Guvernul să se întoarcă doar împotriva mediului privat”, a spus Roman.

Roman: majorarea pensiilor se va face, cum s-a decis în coaliție

Deputatul a precizat că majorarea pensiilor se va face anul viitor aşa cum s-a decis în coaliţie, prin proiectul legii pensiilor care se află în acest moment la Senat.

„Majorarea pensiilor se va face, iar pentru ca acest lucru să fie foarte clar şi sustenabil şi foarte serios va trebui să îmbunătăţim colectarea.

Domnul prim-ministru nu poate să se facă că nu vede că ANAF, la domnul Mişa, are o mare problemă pe colectare, că scanerele nu funcţionează în vămi şi avem o mare problemă cu evaziunea.

Dacă se doreşte cu adevărat să luptăm cu evaziunea, haideţi ca de mâine să punem în funcţiune scanerele în vămi.

Domnul Boloş ne-a spus că a transmis două propuneri pentru vicepreşedinţi ANAF, de schimbare din funcţie, încă din luna august, iar cei care nu performează sunt în continuare acolo.

Pe mine, ca Partid Liberal, nu mă interesează de cine este susţinut X sau Y. Pe mine, ca Partid Liberal, mă interesează să avem o mai bună colectare. Este evident că cei care au rămas în funcţii la ANAF, puşi de domnul Ciolacu, nu colectează mai bine decât în perioada în care acolo era domnul Heiuş”, a susţinut Florin Roman, citat de Agerpres.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 14.11.2023 at 16:25

    Mă omule, tu nu vezi că vorebeşti cu tine însuţi ? PSD-ul nici nu vă bagă în seamă, sunteţi ca ataşul la motocicletă. Cât despre scanere te întreb, pe vremea voastră, care o fi aia, mergeau ? Nu. Tu eşti bun de gulgutier, că la fapte, ioc. Din cauza unor necalificaţi puşi tot de voi a ajuns ţara în halul ăsta. Dar voi nu vedeţi,că scopul vostru e altul. Binenţeles, nu al ţării.

  2. Cornelia

    marți, 14.11.2023 at 18:06

    dl Roman, ce venit aveti lunar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax