Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, PNL Alba : ”PSDragnea a dat afară 10.000 de poștași. Liderul sindical îi transformă în agenți electorali”

Publicat

Florin Roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a declarat într-un comunicat de presă, că formațiunea politică condusă de Liviu Dragnea ”vrea sa oblige poștașii sa lucreze in favoarea partidului, in baza unui protocol încheiat între Matei Bratianu, lider sindical și PSD”. Mai mult, Roman a declarat că ” de la preluarea guvernării, din 2012, și până în prezent, nu mai puțin de 10.000 de poștași au fost dați afară din serviciu.”

”PSDragnea vrea sa oblige poștașii sa lucreze in favoarea partidului, în baza unui protocol încheiat între Matei Bratianu, lider sindical și PSD. Asta, deși art 2. al legii dialogului social spune că :”Organizațiile sindicale nu pot desfășura activități cu caracter politic”. De la preluarea guvernării, din 2012, și până în prezent, nu mai puțin de 10.000 de poștași au fost dați afara din serviciu.

În guvernarea PSDragnea, 65 la suta dintre poștași au salarii, echivalentul minimului pe economie, devenind practic o bătaie de joc a social democraților. Cu toate acestea, septuagenarul lider al Sindicatului Lucrătorilor Postali din România, îi pasa doar de el. Bratianu are toți cei 3 copii, angajați în poșta, pe salarii frumoase, în timp ce un poștaș de rând lucrează cu salariul minim pe economie. Bratianu este înconjurat de lideri sindicali in vârsta, apropiați de cei 74 de ani ai săi.

Din fericire, cel puțin 15 filiale ale poștașilor au refuzat sa semneze protocoale locale cu PSDragnea, iar presiunile asupra poștașilor au transformat Posta Romana într-un butoi cu pulbere. Cei care nu se supun sunt amenințati cu pierderea locului de munca. Practic, septuagenarul lider sindical a pus Posta in slujba PSD, și nu pentru membri de sindicat, cum ați crede, ci pentru interesul sau personal și al PSD”, a declarat Florin Roman într-un comunicat de presă 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 01.04.2019 at 21:07

    Pana nu dispar toti securisti din fruntea sindicatelor, totul e la mana politicului.Numai ca asta nu se va intampla niciodata !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax