Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, PNL Alba: ”Tânăra agresată și tâlhărită la Alba Iulia, pentru ca Dragnea să facă mai puțină pușcărie!”

Publicat

roman agresiune

Florin Roman, deputat PNL de Alba, critcă legea regimului compensatoriu, promovată de guvernarea PSD, în urma căreia 9.000 de deținuți au fost eliberați din penitenciare. Printre beneficiarii legii a fost și Nicolae Drăgoi, suspectul principal în cazul atacului brutal din Alba Iulia, în care o tânără de 20 de ani a fost lovită în cap cu brutalitate și i-au fost furat telefonul mobil și 400 de lei.

”Corupția ucide! Și când nu ucide, produce drame, în guvernarea PSDragnea. Imaginile în care o tânăra este brutalizata și tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia, au făcut ocolul întregii țări.

A șocat atât gestul, cât și faptul ca autorul agresiunii este un recidivist, recent eliberat din pușcărie, unde executa o pedeapsa pentru tentativă de viol și tâlhărie.

În baza legii regimului compensatoriu, votată și de cei doi parlamentari de Alba, 9.000 de deținuți, printre care criminali, violatori sau tâlhari au fost eliberați de la începutul anului și acum zburda liber pe străzi.

Deși din dosarul de penitenciar al acestui psihopat rezulta caracterul sau agresiv, inclusiv în pușcărie, în baza legii promovată de PSD, ca să își scape din pușcării corupții, au ajuns in libertate infractori deosebit de periculoși. Îmi este teama ca vorbim doar de început.

Pentru ca în paralel cu eliberarea celor 9000 de deținuți, în urma pensionarilor din MAI, numărul patrulelor mixte polițist-jandarm a scăzut dramatic. La Alba Iulia patrulau în urma cu câțiva ani, peste 20 de patrule.

Acum, din lipsa de personal, patrulele monitorizează cu precădere, doar zonele fierbinți. PSDragnea pune în pericol viața cetățenilor romani, pentru ca la pachet cu infractori periculoși, criminali, violatori sau tâlhari să-și scape propri corupți de după gratii.

Nesiguranța stradală a devenit cronică. Am atras atenția de la tribuna parlamentului de mai multe ori că aceste măsuri luate de PSDragnea vor genera drame, dar pentru ei, din păcate, contează un singur lucru: ca Dragnea să scape de pușcărie.

Iar Carmen Dan, Ministrul de Interne mi-a spus ca exagerez. Acum ce mai spuneti doamna ministru? Vă mai lasă conștiința să dormiți?”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax