Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman (PNL), înlocuit de la șefia Camerei Deputaților cu Sorin Grindeanu (PSD). Acuză o înțelegere între PSD și USR

Publicat

Interimatul deputatului Florin Roman în funcția de președinte al Camerei Deputaților a expirat, iar în locul său a fost ales Sorin Grindeanu, de la PSD.

Acesta a ajuns în această funcție pe mâna USR, susţine deputatul liberal Florin Roman.

„PNL nu l-a votat pe domnul Grindeanu. A fost votat de PSD, UDMR, AUR şi minorităţi”, a scris Roman, marţi, pe pagina sa de Facebook.

După ce Ludovic Orban şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Biroul permanent a decis, în urmă cu două săptămâni, ca şefia interimară a instituţiei să fie preluată de liberalul Florin Roman.

Interimatul lui Roman a expirat, el fiind ales pentru două săptămâni, iar prin urmare, marţi, a fost ales un alt vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor care să îndeplinească atribuţiile de preşedinte interimar.

„Colegii din USR au refuzat propunerea pe care le-am făcut-o să prelungim mandatul meu cu două săptămâni, urmând ca dânşii să fie susţinuţi de noi pentru următoarea rotaţie. Prin decizia luată de USR nu am mai reuşit să generăm majoritatea necesară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    marți, 02.11.2021 at 16:28

    Iaca mare paguba ! Dintr-un foc s-au dus si ministerul economiei si sefia la Camera. La valoarea ta ai stat destul. Treci la Orban daca nu-ti convine.

  2. Tepesi

    miercuri, 03.11.2021 at 11:07

    Bietul om!

  3. Altul

    miercuri, 03.11.2021 at 11:56

    Vaaaai, cum se poate Priceperea Voastră, adică să nu mai aveți manetă nici la Camera Deputaților și nici la Economie, la care vă pricepeați atât de mult ????? Aiasta este o trădare și trebuie nesmintit lămurită cu dușmanii nației. Cum să rămână fără obiectul muncii singura trompetă credincioasă a Căcâțului Atomic ???? Nu vă rămâne decât să vă exersați în continuare gura căci mare folos vă aduce la orice promovări mioritice. E greu până vă aflați blidul de unde trebuie mâncat și polonicul celui ce vă invită la masă. Restul e tăcere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax