Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: Primarul Mircea Hava dezinformează interesat pe tema bazinului olimpic

Publicat

Declarațiile primarului Mircea Hava din ședința de Consiliu Local de astăzi în care s-a aprobat alocarea a 4 miliarde la bugetul orașului pentru investițiile de la bazinul olimpic au stârnit reacția vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman. Remarca primarului potrivit căreia liberalii s-au băgat „ca musca în lapte” determinând ca municipalitatea să plătească o contribuție de 4 ori mai mare la poiect nu a trecut necomentată de Roman.

„Am văzut azi ieșirea domnului primar pe tema bazinului olimpic şi îmi dau seama că dânsul nu este dezinformat, cum speram, ci dezinformează interesat, politicianist, tipic dâmboviţean. Spune că plătim de 4 ori mai mult la bazinul olimpic pentru ca ne-am băgat noi, liberalii, <ca musca în lapte>. Nu, domnule primar plătim pentru că ne-am angajat la co-plata pe care până astăzi ați negat-o cu vehemenţă, iar suma rezulta din expertiză.

Şi din documente pe care chiar Dvs. le-aţi semnat. Şi Dvs. știți bine asta, dar preferați să dezinformaţi în continuare. Şi nu este prima dată. Regret că nu reușiți să ieşiţi din retorica de campanie electorală. Cine spune că plăteşti o factură de 5 miliarde de lei din bani publici, fără o fundamentare serioasă sau pentru că unii se bagă <ca musca în lapte>, înseamnă că nu mai face administrație, ci politică. Ar fi şi ilegal, domnule primar. A da cu zoaiele într-un om care v-a întins o mână de ajutor, iar mai apoi în compania care tocmai te-a finanţat cu circa 2 milioane de euro, pentru un bazin pe care îl administrezi, mi se pare cel puțin nepoliticos.

Trăiesc încă speranța că orgoliul care vă domină poate fi depășit şi vom putea lucra pentru albaiulieni. Le sunteți dator cu un cinematograf, un teatru, o sală polivalentă, cu lucruri normale pentru un municipiu reşedinţă de județ. Cu dezvoltare economică şi locuri de muncă. Când veți termina cu politica dâmboviţeană, unde petreceţi mult timp în ultima perioadă, vă aștept să punem umărul cu toții la relansarea orașului nostru. Ceasul a pornit: tic-tac! E aproape ora 12.00!”a afirmat Florin Roman

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudiu

    marți, 29.01.2013 at 22:24

    asta cam asa este , suntem mult in urma fata de alte judete, nu avem cinematograf, teatru, bazin, sala polivalenta etc si cel mai important agenti economici importanti care sa investeasca aici in oras , sa ne uitam numai la Deva, nu mai departe…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax