Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: Proiectele susținute de președintele PNL Nicolae Ciucă, în Alba. Cum a sprijinit oamenii și firmele din județ

Publicat

Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă este de joi, 29 august și candidatul oficial al celui mai mare partid de dreapta, la președinția României. Deputatul Florin Roman a amintit într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook ce a făcut Nicolae Ciucă pentru oamenii din Alba. 

„Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, este primul președinte al partidului care și-a respectat integral promisiunile față de locuitorii județului. I-a respectat și pe albaiulieni și pe români, onorând ziua națională la Alba Iulia, nu fugind ca dl Ciolacu la București, de frica huiduielilor lui Sosoaca și Simion.

După o vizită la casa memorială, când era premier al României, mi-a solicitat ca deputat liberal să depun proiectul legii referitor la “2024 – Anul Avram Iancu”, care azi e lege. Dl Ciucă e un patriot adevărat, nu unul electoral.

Ca premier al României, domnia sa a făcut mai multe vizite în Alba, în urma căruia județul a avut doar de câștigat. Cel mai important câștig este probabil ajutorul de stat, acordat ca premier, pentru Mercedes, care astăzi este unul din motoarele puternice ale economiei locale și naționale. Domnia sa a fost un sprijin real pentru ca firmele din Alba, în special cu capital românesc, să depășească criza energetică. Ca ministru al Apărării a fost cel care a dat prima comandă serioasă pentru fabrica de arme de la Cugir. În mandatul său de premier, au fost semnate cele mai multe investiții în apă, drum, canal, totalizând peste 1.000 de km de noi rețele edilitare. A dat o mână importantă de ajutor pentru investiția de la băile sărate din Ocna Mureș.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a fost determinant în finanțarea a două investiții uriașe pentru Alba: noul spital de la Alba Iulia și campusul de învățământ dual, investiții de peste 75 milioane de euro.

După o vizită la Abrud, a decis ca jumătate din profitul companiei să rămână pentru investiții. Adică pentru noi locuri de muncă. Este omul care m-a sprijinit astfel încât moții să plătească doar 50% din factura la electricitate, alături de ministrul Tianu Burduja.

A fost prezent de fiecare dată la evenimentele importante din viața PNL Alba, respectând și votul oamenilor din Alba, prin noiminalizarea fostului primar al Albei Iulia, Mircea Hava, ca europarlamentar al județului. A fost artizanul central al reîntoarcerii primarului liberal al Albei Iulia, Gabriel Plesa, acasă, sub steagul PNL. (…)

Am oferit doar câteva argumente, sunt mult mai multe, pentru care, noi liberalii din Alba îl vom susține pe dl Ciucă, un președinte de dreapta, un patriot, om de cuvânt, credincios și harnic! Un om bun pentru România”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate