Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: PSD, vinovat de creșterea îmbolnăvirilor de COVID. ”De la cel mai înalt nivel, partidul a pus la îndoială boala”

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, acuză PSD că este principalul vinovat de creșterea numărului de infectări cu coronavirus în România, prin încurajarea de către liderii social-democrați a nepurtării măștilor de protecție și chiar punerea la îndoială a existenței bolii.

”PSD este principalul vinovat de creșterea alarmanta a numărului noi de îmbolnăviri. PSD este cel care de la cel mai înalt nivel a încurajat nepurtarea măștilor de protecție, a pus la îndoiala boala, a acuzat aplicarea amenzilor și nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricție și în permanență a blocat guvernul în lupta împotriva COVID”, a declarat Florin Roman.

Liderul deputaților PNL spune că cele 460 de cazuri confirmate și cele 10 decese înregistrate în ultimele 24 de ore, reprezintă dovada clară că prudența și luarea măsurilor de prevenție rămân cuvinte de ordine.

”În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate aceasta perioadă dificilă, din punct de vedere medical. Urmare a modului în care guvernul României a acționat în această perioadă, nu am ajuns în situația Italiei sau Spaniei”, a adăugat deputatul liberal.

460 de noi cazuri de  au fost depistate în ultimele 24 de ore în România din 12.555 de teste prelucrate, fiind un record pentru ultimele două luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    joi, 25.06.2020 at 18:27

    Politica de doi lei !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax