Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: PSDragnea aruncă „nucleara”. Românii obligați să plătească taxe și impozite locale mai mari

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis joi că prin noul proiect al Codului finanțelor publice locale „PSDragnea” anunță noi biruri pentru toți românii. „Propunerile PSDragnea obligă autoritățile locale să majoreze la maxim impozitele pentru persoanele fizice și juridice (clădiri rezidențiale). Dacă în prezent aceste cote de impozitare sunt de la 0,08% până la 0,2%, proiectul PSDragnea prevede obligativitatea ca românii să plătească limita maximă, adică de trei ori mai mult”, a explicat vicepreședintele PNL.

„Situația este similară în cazul impozitului pe clădiri nerezidențiale unde, în momentul de față, pragul minim este de 0,2%, iar cel maxim de 1,3%. Proiectul PSDragnea prevede obligativitatea plății de către cetățeni a plafonului maxim, adică de 6,5 ori mai mult. Dacă până acum Consiliile locale puteau opta în aprobarea acestor impozite și taxe, mai nou PSDragnea obligă primăriile, prin lege, să meargă la plafonul maxim. În majoritatea cazurilor, primarii și consiliile locale mergeau pe varianta minimală. E o măsură disperată a PSDragnea de a arunca vina pentru biruri mai scumpe în sarcina primarilor.

O altă măsură nocivă a PSDragnea este impunerea unor acte adiționale, fără limită! Până în prezent, această cotă adițională era limitată la 50%! PSDragnea a furat prin ”Revoluția fiscală” circa 1 miliard de euro din bugetele locale. A promis că vine cu soluții de ”compensare” a furtului miliardului. Soluția miraculoasă găsită este acum devoalată: impozite de 6 ori mai mari pentru fiecare român!

Îndrăzniți să mai credeți în minciunile PSDragnea!”, a transmis într-un comunicat deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax