Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman s-a răzgândit, nu mai demisionează. Va rămâne vicepreședinte al Partidului National Liberal

Publicat

roman

Florin Roman „s-a sucit”. La două luni după ce anunța, pe facebook, că demisionează din funcția de vicepreședinte al Partidului National Liberal, deputatul s-a răzgândit. Acesta a declarat, tot pe pagina de facebook, că va „continua munca”, iar cei care l-au convins se pare că sunt chiar liderii partidului președintele PNL, Ludovic Orban, cu președintele PNL Alba, Mircea Hava.

 

„Urmare a discuțiilor avute cu președintele PNL, Ludovic Orban, cu președintele PNL Alba, Mircea Hava și cu alți colegi, am luat decizia de a reveni asupra demisiei anunțată din calitatea de vicepreședinte al partidului. Nu am fost niciodată genul de om care sa renunțe la greu. Iar partidul are nevoie acum de fiecare liberal dispus sa lupte cu PSD. Așadar, voi continua munca așa cum v-am obișnuit, in slujba PNL. Mulțumesc tuturor celor au fost alături de mine in aceasta perioada. Sa fiți convinși ca PNL este singurul partid democratic care poate bate PSD. Și cu ajutorul romanilor, o vom face” a scris Florin Roman, pe pagina sa de facebook.

Roman a anunţat pe 11 iunie că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii, afirmând că, „atunci când începi sa constaţi că, după multă muncă şi efort, părerea ta este minoritară”, trebuie să iei decizia. Potrivit unor surse din parid, Florin Roman a avut o dispută în şedinţei BEX cu prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, pe motiv că acesta a fost de acord cu acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali, decizie adoptată de Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ din care face parte, iar Turcan i-a spus că este „paralel”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax