Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman în funcția de secretar general al PNL, condiția lui Rareș Bogdan pentru a prelua organizația București

Publicat

fl

Florin Roman ar putea prelua funcția de secretar general al PNL, una dintre cele mai importante la nivel național. Este condiția pusă de Rareș Bogdan pentru ca el, la rândul său, să preia șefia organizației București a partidului, după eșecul înregistrat acolo la alegerile europarlamentare, eșec urmat de demisia lui Cristian Bușoi din funcția respectivă. 

Rareș Bogdan a declarat, luni, că e pregătit să preia filiala PNL București, cu condiția să vină cu propriul secretar general și ca cei șase președinți ai organizațiilor liberale de sectoare să fie numiți tot de el.

Acesta a mai spus că nu va candida pentru funcția de primar general al Capitalei, precizând că va sprijini candidații și primarii PNL din diferite orașe.

„Dacă condițiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condițiile mele sunt extrem de dure și nu știu dacă vor conveni: Opoziție totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înțelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio inițiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiți să intre în opoziție radicală cu PSD, atunci for accepta condiția. Dacă vor accepta și cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adică cei șase președinți de sectoare vor fi aleși de mine, nu de altcineva și vor fi validați”, a declarat Rareș Bogdan, înaintea ședinței BEX al PNL care are loc luni la Parlament.

Florin Roman și-a afirmat susținerea pentru Bogdan și a confirmat că a primit propunerea respectivă din partea acestuia. Cristian Bușoi a anunțat, luni, că va demisiona din funcția de președinte al PNL București. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 03.06.2019 at 19:06

    Mai Bogdane, dar tu ce experienta ai in politica de vrei sa devi sef la PNL si pe deasupra mai si impui oamenii tai. Parca mai adineauri a inceput sa faca curatenie PSD-ul de oamenii impusi de Dragnea. O fi bine ? Tu pleci in PE, pai atunci veziti de treaba acolo, nu te avanta sa stai cu fundul in doua luntrii, ca te ineci mai repede decat crezi. Ai inceput sa te dai deja cocos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax