Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman și-a lipit scotch pe gură, la tribuna Parlamentului. Gest extrem al deputatului de Alba

Publicat

florin roman

Gest extrem al deputatului de Alba, Florin Roman. De la tribuna Parlamentului, acesta și-a lipit schotch adeziv pe gură, ca o formă de protest față de faptul că i s-a tăiat microfonul de mai multe ori în timpul dezbaterilor. Gestul acestuia a venit în momentul în care conducerea Camerei Deputaților a încercat să îl oprească din acuzațiile pe care le făcea cu privire majoritatea parlamentară care ar fi adoptat o lege în favoarea unui mare distribuitor de produse de uz veterinar.

”În această săptămână, poate cea mai neagră a parlamentarismului, de mai multe ori, mi s-a tăiat microfonul în mod abuziv. Au trecut legile justiției, care întorc Romania în vremea lui Nastase, când arestările se decideau la partid! Săptămâna asta, majoritatea abuzivă PSD-ALDE a mai dat un tun: o lege în favoarea celui mai mare distribuitor de produse de uz veterinar, în timp ce medicii veterinari sunt umiliți! Am spus acest lucru la tribuna Camerei Deputatilor și au încercat din nou să mă oprească! În semn de protest, simbolic, mi-am lipit scotch adeziv pe gură! Le-am spus însă că nu vor putea să îmi închidă gura!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax