Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman și Robert Turcescu, în dialog aprins cu Robert Cazanciuc. Dezbatere electorală la un post național de televiziune

Publicat

Contre dure în timpul unei emisiuni de televiziune la care au participat Florin Roman (candidat PNL pentru Camera Deputaților în Alba), Robert Turcescu (candidat PMP pentru Camera Deputaților în Brașov) și Robert Cazanciuc (candidat PSD pentru Senat în Giurgiu).

Dezbaterea electorală a fost găzduită de postul B1TV.

Florin Roman și Robert Turcescu au intrat în contre vehemente cu social-democratul Robert Cazanciuc, căruia i-au reproșat, printre altele, faptul că PSD nu a început construirea niciunui spital de mari arși după tragedia de la Colectiv.

Florin Roman i-a replicat lui Robert Cazanciuc că ”nu ia lecții de la șpăgari”, enumerând miniștrii Sănătății numiți de PSD, Nicolae Bănicioiu și Sorina Pintea, ambii cercetați penal de DNA pentru presupuse fapte de corupție.

Robert Turcescu i-a reproșat, de asemenea, candidatului PSD că începând cu 4 ianuarie 2017 și până în 4 noiembrie 2019, social-democrații au avut ”liniște” și o ”majoritate parlamentară pe care și-ar dori-o orice guvern”, dar că, cu toate acestea, guvernele PSD nu au început nicio reformă semnificativă în niciun domeniu.

Robert Cazanciuc le-a replicat celor doi adversari politici că unul dintre pașii fundamentali în reforma sanitară începută de social-democrați a fost reprezentat de ”mărirea de 4 ori” a salariilor medicilor pe care, astfel, PSD a reușit ”să-i țină în țară”.

În timpul dezbaterii, Robert Cazanciuc l-a întrebat de mai multe ori pe Florin Roman ”Câți români trebuie să mai moară?” pentru ca ministrul Sănătății Nelu Tătaru și Guvernul Orban să plece din funcție, făcând referire la incendiul de la Spitalul Județean Neamț, din 14 noiembrie.

Florin Roman și Robert Turcescu au ”făcut echipă” în timpul dezbaterii, iar liberalul a și subliniat că ”singurii parteneri adevărați” ai Guvernului Orban, în Parlamentul României, au fost cei de la PMP, pentru că ”PSD a pus piedici”, iar ”USR nu și-a asumat”:

  • ”Președintele Klaus Iohannis nu poate fi partener de discuție cu PSD, cel mai nociv și toxic partid post-revoluționar al României. La începutul pandemiei, când făceam apel la responsabilitate, am fost în permanență bombardați de majoritatea PSD din Parlament. Mai întâi au negat boala, apoi sancțiunile, au ajuns să modifice inclusiv legile, inclusiv amendamentul privind managementul sanitar. În aceste condiții România a avut un PNL care și-a asumat guvernarea, în timp ce celelalte partide, PSD a pus piedici, USR nu și-a asumat. Singurii parteneri ne-au fost PMP”, a declarat Florin Roman.
  • ”Ultima dată l-am văzut pe președintele României la Washington când a primit o șapcă. De-atunci a dispărut din spațiul public și trimite constant purtătorul de cuvânt pe care președintele nu l-ar face, nu ar încălca Constituția. Peste 6 milioane au votat un neamț. Trebuie să iasă și să dea la o parte acest purtător de cuvânt și să-și asume această funcție prezidențială”, i-a replicat Robert Cazanciuc.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. George

    miercuri, 18.11.2020 at 09:22

    La ce sa te astepti de la circarul de F Roman?

  2. pilu

    miercuri, 18.11.2020 at 18:44

    Corect Romane, aici i-ai zis-o. Dar nu tot spaga e ca dupa ce l-ai nanasit pe Ignat sa-l propulsezi pe el si pe masa cat mai sus ? Astea nu se pun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax