Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: „Sunt primari liberali care au recunoscut că au fost convinşi să plece în PDL, pentru a putea avea acces la fonduri europene”

Publicat

Conducerea PNL Alba atrage atenţia asupra modalităţilor ilegale în care sunt alocate fondurile europene la nivelul primăriilor, după cum susţin liberalii, din judeţul Alba. Prezent în conferinţa de presă de vineri, vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman a declarat că are dovezi că primarii liberali care au trecut recent în barca democrat-liberalilor au fost contactaţi personal de către edilii PDL-işti, pentru a-i covinge să se alăture partidului aflat la putere şi implicit să îşi netezească drumul spre fondurile europene.

Florin Roman susţine că foarte mulţi dintre primari au recunoscut că li s-a pus în vedere problema banilor atât de utili pentru dezvoltarea localităţilor pe care le conduc. Liberalul a dat ca exmplu situaţia celor doi primari din Mogoş şi Doştat, care după ce au anunţat că se vor alătura Partidului Democrat Liberal s-au trasformat din învinşi în învingători. „Erau localităţi pe lista de aşteptare pentru accesarea fondurilor europene şi acum, dintr-o dată, proiectele lor au devenit eligibile. Este interesant de aflat cum în Alba fondurile europene se duc pe influenţe politice. Oamenii au recunoscut că li s-a spus că dacă trec la PDL o să beneficieze de aceste fonduri”, a explicat Florin Roman.

Conducerea Partidului Naţional Liberal Alba se află în prezent în discuţii cu avocaţi şi intenţionează să depună plângere în instanţă împotriva celor care au influenţat plecarea primarilor liberali din partid şi au încurajat „traseismul politic”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax