Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman țintește funcția de președinte la organizația PNL Alba Iulia. Și-a anunţat public candidatura

Publicat

PNL Alba Iulia se pregătește pentru alegerile interne din data de 11 mai și are și un prim candidat. Florin Roman, actual purtător de cuvânt al liberalilor și vicepreședinte al Consiliului Județean Alba și-a făcut publică intenția de a candida pentru funcția de președinte PNL Alba Iulia.

Florin Roman a hotărât să candideze pentru funcția de președinte PNL Alba Iulia și a făcut public acest lucru printr-un anunț pe facebook.

„Am luat decizia de a candida la președinția PNL Alba Iulia. În 11 mai vom avea alegeri și m-am decis să candidez după o discuție cu mai multi colegi și cu actualul președinte Gabriel Pleșa. Vreau să facem o echipa, în care fiecare liberal adevărat își are locul, care să fie cea mai puternică din Alba Iulia, cea mai bine organizată și care să câștige orice competiție electorală cu adversarii noștri din spectrul politic. Ne așteaptă o luptă grea în fața unui baron local de 20 de ani, dar nu plecam la luptă împreună cu liberalii adevărați, dacă nu credeam că în 2016 Alba Iulia va avea un primar liberal. În plan administrativ îmi propun ca PNL să fie promotorul dezvoltării economice, prin autostrada Sebeș-Turda și implicit noi investitori, să avem minimul necesar, adică sala polivalentă, teatru, cinematograf și o bază de agrement pentru albaiulieni. Sunt multe de făcut după 20 de ani eșuați de guvernare locală a lui Mircea Hava. Vom continua ce s-a făcut bine în Alba Iulia! PNL trebuie să readucă speranța albaiulienilor că se poate mai mult!”, a scris Florin Roman pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. interesatu

    miercuri, 01.05.2013 at 10:03

    ****** daca nu-i fudul,parca nu-i ***** destul.Jalnic!

  2. Albaiulian.

    miercuri, 01.05.2013 at 20:06

    Imi pare rau ca trebuie sa-l dezamagesc pe dl. Roman dar trebuie sa mai invete , sa se pregateasca bine pentru ce doreste dumnealui , pentru ca mafia e pe faza .
    Si nu as vrea sa se supere , dar IQ-ul. dumnealui , nu-l depaseste pe a lui dl. Mircea Ha(l)va.
    Asa ca noi cetatenii municipilui Alba-Iulia dorim un viitor primar care sa ne reprezinte si la bine , si la rau !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax