Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, unic președinte al organizației PNL Alba Iulia. Va avea și funcția de secretar general adjunct la București

Publicat

florin roman Florin Roman a fost ales unic președinte la organizația PNL Alba Iulia, după ce joi seara a fost validat CJEX Alba. Paul Voicu va ocupa funcția de prim-vicepreședinte.  Anunțul a fost făcut joi seara de Florin Roman, pe pagina de facebook. Acesta a precizat că în același timp va avea și funcția de secretar general adjunct la București.

„Marele” PNL  începe să renunțe la conducerile împărțite. După ce la PNL Alba a fost ales ca unic președinte Mircea Hava, a venit rândul filialei municipiului Alba Iulia să fie condusă de un singur om. Florin Roman a fost validat ca unic președinte al organizației. Potrivit declarației sale de pe pagina de facebook, nu va renunța la funcția de secretar general al PNL.

„În această seară am fost validat de CJEX Alba ca și președinte unic al organizației PNL Alba Iulia, ca urmare a candidaturii domnului Mircea Hava, la primăria municipiului reședința de județ. Tot din această seara, dl viceprimar Paul Voicu devine prim-vicepreședinte și înlocuitorul meu de drept cât timp exercit și calitatea de secretar general adjunct la București sau nu sunt în localitate. Obiectivul asumat este ca după redistribuire sa ne apropiem de 70 la suta în Alba Iulia” a scris Florin Roman pe pagina de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax