Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, ora 01,30: USL Alba se pregătește să închidă trei colegii de deputați și un colegiu senatorial

Publicat

USL Alba are șansa „să închidă” trei colegii de deputați, dar și unul de senator. Acestea sunt declarațiile liberalului Florin Roman, care a prezentat alte rezultate ale numărătorii paralele efectuate la sediul USL Alba. 

Florin Roman a declarat pentru Alba24 că USL a câștigat în 47 de localități din Alba și inclusiv în cele 7 orașe din Colegiul senatorial 1, respectiv în Alba Iulia, Zlatna, Abrud, Cîmpeni, Baia de Arieș, Teiuș, Cugir. Potrivit vicepreședintelui CJ Alba, candidatul USL pe Colegiul Senatorial 1, Teodor Atanasiu ar fi obținut între 54 și 55 de procente, iar datele centralizate până acum arată că USL este pe cale să închidă și cele trei colegii de deputați. Este vorba despre Colegiul 3 Cugir – Zlatna unde Dan Simedru s-ar apropia de 50%, Colegiul 1 Alba Iulia, unde Călin Potor l-ar fi depășit pe candidatul ARD, obținând, până acum, 48% din voturile alegătorilor și Colegiul 5 – Apuseni, unde Ioan Dîrzu ar cumula peste 50% din numărul total de voturi.

Roman a explicat că încă se centralizează rezultatele de la secții, dar că până în prezent au fost preluate date de la aproximativ jumătate din secțiile de votare din județ: „Avem pierdut doar patru localități, deci avem speranțe mari pe colegiile Cugir – Zlatna, Alba Iulia și Munții Apuseni. Cea mai importantă victorie este cea de la Alba Iulia, unde am învins candidatul ARD susținut de primarul Mircea Hava. Mai așteptăm rezultatele de la Ciugud și Daia, unde se pare că avem un avans de aproximativ 1.500 de voturi. În ceea ce îl privește pe Ovidiu Jidveian (Colegiul de deputați nr. 2) și pe Radu Coclici (Colegiul de deputați nr.4), lucrurile nu sunt încă foarte clare. Acolo se pare că situația e mai strânsă, dar avem speranțe mari.”

Datele prezentate de Florin Roman nu sunt cele oficiale, ci provin în urma numărătorii paralele efectuate la sediul USL Alba, în funcție de informațiile primite de aceștia de la oamenii lor din secțiile de votare. Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax