Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, validat preşedinte al Comisiei de Administraţie Publică din Camera Deputaţilor

Publicat

florin roman

Deputatul de Alba Florin Roman a fost validat, prin votul colegilor, în funcţia de preşedinte al Comisiei de Administrație Publică din cadrul Camerei Deputaţilor.

“Astăzi am fost validat președinte al Comisiei de Administrație Publică a Camerei Deputatilor, la propunerea grupului PNL. Mulțumesc tuturor colegilor din comisie, indiferent de culoarea politică, pentru încredere și sper să avem o foarte bună colaborare, în spiritul unei administrații publice eficiente! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a transmis Florin Roman.

Reamintim că deputatul de Alba a fost desemnat în această funcţie încă din vară. Atunci, politicianul a precizat că priorităţile mandatului său se referă la Codul Administrativ, regionalizare și descentralizare.

“După aproape două luni de la începutul sesiunii parlamentare, PSD a trebuit să cedeze. Florin Român este, în sfârşit, preşedintele comisiei de administraţie publică din Camera Deputaţilor. Conform regulamentului şi cutumei parlamentare, fiecare grup parlamentar are dreptul la un număr de preşedinţii de comisii, conform procentului pe care l-a obţinut în alegeri. Desemnarea deputatului care ocupă poziţia de preşedinte o face grupul parlamentar care deţine funcţia de preşedinte. PNL l-a desemnat pentru preşedinţia comisiei de administraţie la începutul sesiunii pe deputatul PNL de Albă, Florin Roman. Pentru prima oară în 27 de ani de parlamentarism, pentru a-l pedepsi pentru discursul dur împotriva premierului Terente, PSD a refuzat să îl accepte şi a cerut PNL să desmneze pe altcineva. Nu am putut accepta aşa ceva. Asta ar fi însemnat să accept că PSD este cel care hotărăşte în numele PNL cine să fie numit într-o funcţie sau altă care aparţine PNL şi românilor care au votat cu PNL. Am preferat să nu fie niciun preşedinte de comisie decât să accept că PSD să decidă în locul PNL. Şi până la urmă a rămas aşa cum am hotărât noi”, a transmis liderul PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax