Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, vicepreședinte PNL: Adevărații țărăniști nu pot sta alături de călăii lui Maniu și Mihalache


Publicat

roman

Astăzi, la Alba Iulia, orașul în care s-a născut România Mare, a avut loc congresul Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache, continuatorul de drept al țărăniștilor lui Corneliu Coposu. 24 de filiale ale autenticilor țărăniști au reacționat la actul de trădare a lui Aurelian Pavelescu, cel numit impostor, și care a pus un partid istoric la “brelocul” lui Liviu Dragnea, a transmis deputatul PNL Alba, Florin Roman.

Pavelescu este acuzat ca și-a vândut sufletul urmașilor lui Visinski, cei care i-au intemnitat și ucis in pușcării pe Iuliu Maniu, Ion Mihalache și alți mari lideri țărăniști, cu un singur scop: acela de a fi susținut de Dragnea pentru postul de Avocat al poporului, pe care Ciorbea îl eliberează in vara, ca urmare a pensionarii.

La Alba Iulia, autentici țărăniști în frunte cu Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timișoarei, foști senatori și deputați, lideri județeni ai țărăniștilor din țara au convenit sa continue pe linia trasată de Corneliu Coposu, sa susțină lupta antipesede și sa funcționeze sub noua titulatura pana la îndepărtarea lui Pavelescu, căruia nu i s-a pomenit numele, fiind catalogat ca “impostorul” sau “purtătorul de ștampila”.

Autentici țărăniști, Adevărații urmasi ai liderilor țărăniști întemnițații și uciși la Sighet, Poarta Alba, Pitești, Aiud, Gherla, Râmnicu Sărat, etc de urmașii comuniștilor, prin PSDragnea, au luat decizia de a convinge toți țărăniștii din țara ca un partid istoric care a făcut Unirea, alături de liberali, nu poate sta la masa cu urmașii călăilor lor. E un blestem pentru aceasta țara, ca la 100 de ani de la Marea Unire, România sa fie condusă de cei care au rădăcini puternice in regimurile Petru Groza și Ceaușescu. De la Alba Iulia, din Capitala Marii Uniri, autentici țărăniști au dat din nou semnalul de lupta împotriva unui regim totalitarist, instaurat de Dragnea.

PNL saluta decizia demnă a urmașilor lui Maniu, Mihalache, Coposu din PNT Maniu-Mihalache și ii cheamă pe toți țărăniștii autentici, din nou, la lupta împotriva impostorilor și a regimului toxic, instaurat de clica lui Liviu Dragnea!

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comment

  1. pilu

    sâmbătă, 30.03.2019 at 19:41

    Dupa ce l-ati pus in frunte acum nu mai stiti cum sa-l dati jos ! Prin insasi acest fapt rezulta calitatea voastra de taranisti. Cartita ati vrut, cartita aveti. Sunteti ca o umbra pe acest pamant. Cand apare soarele va vedeti si voi, in rest nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

USR PLUS câștigă prima Primărie din județ. Ioan Radu Penciu obține fotoliul de primar la Lupșa

Publicat

După numărătoarea paralelă, candidatul USR PLUS la Primăria Lupșa, Ioan Radu Penciu a câștigat fotoliul de primar. Este prima primărie câștigată de către Alianța USR Plus în județul Alba. 

Reamintim faptul că Ioan Radu Penciu a mai deținut funcția de viceprimar al comunei în perioada 2016 – 2020, perioadă în care, spune el, a avut inclusiv atribuții de primar.

Acesta i-a avut ca și contracandidați pe Andrei Beniamin Fonoage (ALDE), Dănuț Vasile Bârzan (PSD), Filofteia Barstan (PMP), Gheorghe Nicolae Giurgiu (PNL), Marius Constantin Igna (AUR) și Vasile Avram (Pro România).

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Primăriile Lopadea Nouă, Livezile, Avram Iancu, Ohaba, Cergău și Mihalț, câștigate de liberali. Numărătoare paralelă a PNL

Publicat

stampila vot

Liberalii mai câștigă potrivit numărătorii paralele încă șase primării. Este vorba despre Lopadea Nouă, Livezile, Avram Iancu, Ohaba, Cergău, Fărău și Crăciunel.

Pe lângă cele șase PNL, a mai câștigat Mirăslău, Cut și Sălciua.  De asemenea liberalii au mai câștigat și la Vințu de Jos.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Numărătoare paralelă PNL: Liberalii câștigă Primăriile Mirăslău, Cut și Sălciua

Publicat

PNL Alba a câștigat în urma numărătorii paralele încă trei comune din Alba, pe lângă Vințu de Jos. 

Este vorba despre Mirăslău, unde PNL a avut 452 de voturi, PSD, 332 și USR, 83.

De asemenea PNL a mai câștigat Primăria Cut și Primăria Sălciua.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LIVE TEXT Numărătoarea paralelă a PNL Alba. Gabriel Pleșa, preia conducerea. Informații în timp real

Publicat

g

Liberalii au început numărătoarea paralelă a voturilor din secțiile din municipiul Alba Iulia. 

Informațiile sunt colectate în timp real de la reprezentanții PNL din secțiile de votare. 

Alba24 vă prezintă rezultatele pe măsură ce acestea încep să apară.

UPDATE, ora 23:00 – După numărătoarea voturilor din 32 de secții, avansul între Gabriel Pleșa și Voicu Paul este de 493 de voturi, potrivit numărătorii paralele USR PLUS.

UPDATE, ora 22:50 – După numărătoarea voturilor din 26 de secții, Gabriel Pleșa are în continuare 200 de voturi în fața candidatului PNL, Voicu Paul.

UPDATE 22:30: Schimbare de situație. După numărătoarea voturilor din 21 de secții, candidatul USR, Gabriel Pleșa, are 200 de voturi în fața candidatului PNL, Voicu Paul.

Informațiile sunt confirmate și de reprezentanții USR, care confirmă un avantaj după numărarea a aproape jumătate din secții.

Știrea inițială:

Din primele 8 secții (din cele 50 câte sunt în municipiu), diferența dintre candidatul PNL, Voicu Paul și candidatul USR PLUS, Gabriel Pleșa, este de 90 de voturi în favoarea liberalului, au comunicat reprezentanții partidului.

După numărătoarea a încă 4 secții, diferența dintre cei doi s-a redus la 57 de voturi.

Se anunță o luptă strânsă între cei doi candidați, pare a fi concluzia serii la sediul PNL Alba.

Știre în actualizare

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate