Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De la ziar la PR: Florin Soare pleacă din presă, pe un post de comunicator, la „Grup Corint”

Publicat

Presa locală va avea, începând de joi, cu un jurnalist mai puţin. Ziaristul Florin Soare părăseşte ziarul Informația de Alba  pentru un post la PR la  „Grup Corint”, firma care administrează și patronează realizarea lucrărilor de reabilitare a Cetăţii Alba Carolina. Plecarea lui Florin Soare din breasla jurnaliștilor este un subiect care se vehiculează de câteva zile între colegii din mass media locala.  Acesta şi-a anunţat, joi, plecarea oficială, la un pahar de şampanie cu reprezentanţii presei.

Petrecerea de adio a jurnalistului Florin Soare a avut loc joi, de la ora 12.00, la sediul ziarului unde lucrează de peste 5 ani, publicaţie la care, până în prezent, acesta a ocupat postul de redactor șef. Nu trebuie omis faptul că acurateţea și aciditatea cu care Florin Soare a tratat în decursul timpului subiectele de presă l-au adus în vizorul magnaţilor „Grup Corint”, firmă interesată, se pare, să investească și în mass media locală (este cunoscut faptul că Dan Sabău este unul dintre patronii postului Alba TV), dar și să își formeze un grup de comunicatori prin care să poată face față asaltului mediatic și politic la care este supusă în ultima perioadă firma care patronează lucrările din interiorul Cetății Alba Iulia.

De menţíonat este faptul că Florin Soare nu este singurul jurnalist din Alba care a lăsat la o parte pixul şi hârtia pentru un post bine plătit la „Grup Corint”. Nu demult, Emanuel Drăguşin, fostă vedetă locală la Realitatea Tv, a acceptat să colaboreze cu „Grup Corint”, pe un alt post de PR, aproape identic cu cel oferit acum lui Florin Soare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Cristina

    joi, 31.03.2011 at 15:00

    Mult succes pe mai departe, Florin. Ne-ai fost un sef, un coleg si, mai presus de toate, un prieten de milioane.

  2. Makavelis

    joi, 31.03.2011 at 15:02

    redactia deja ii simte lipsa…

  3. Adrian

    vineri, 01.04.2011 at 18:01

    Sauron strange randurile 🙂

  4. Dorulet

    sâmbătă, 02.04.2011 at 06:53

    Oare asta nu e ala grasut care mai aparea pe la Realitatea TV pe vremea cand Realitatea functiona??? Tare tipul!!! Vorbea bine si ii punea pe toti la punct…Sa vedem daca va fi in stare sa schimbe ceva din imaginea firmei de partid a lu Hava &co. Oricum,pacat ca a parasit presa

  5. Emanuel

    duminică, 10.04.2011 at 21:30

    Florin este un profesionist in ceea ce face si il apreciez. A fost unul dintre oamenii care faceau emisiunile Alba Iulia in Realitate, mai frumoase, mai condimentate. Ma bucur sa il am acum ca si coleg si sper ca o sa ma molipsesc de toate calitatile lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax