Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Foc cu lemne din gardul unui vecin: Trei tineri din Valea Lungă sunt cercetați de polițiști pentru distrugere

Publicat

Trei tineri din Valea Lungă sunt cercetați de polițiști după ce au distrus gardul unui vecin, pe o lungime de 9 metri, și au încins un foc, „la iarbă verde”. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea unei infracţiuni de distrugere, în persoana a trei tineri, din comuna Valea Lungă, doi dintre ei fiind minori.

În sarcina acestora, poliţiştii au reţinut faptul că la data de 15.06.2013, în jurul orei 22.30, au participat , pe raza comunei Valea Lungă, la o petrecere ,,la iarba verde”, timp în care cei trei suspecţi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au rupt pe o distanţă de nouă metri gardul care împrejmuia un teren aparţinând unui bărbat din municipiul Blaj, iar cu materialul lemnos rezultat au întreţinut un foc pe care l-au aprins în apropiere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,, distrugere’’ faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 217, alin. 1 din Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax