Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Focar de coronavirus la Poliția județului Cluj. 14 polițiști, confirmați pozitiv

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Mai mulți polițiști ai Inspectoratului Județean de Poliție Cluj au fost confirmați cu noul coronavirus. Potrivit reprezentanților IPJ Cluj este vorba despre 14 polițiști infectați cu COVID-19. 

Reprezentanții Europol au precizat inițial într-o postare pe Facebook, că printre cei infectați cu noul coronavirus se află și un adjunct al instituției, dar reprezentanții IPJ Cluj au infirmat informația și au declarat că sindicaliștii nu au contactat pe nimeni din conducere pentru a afla adevărul. După un timp, cei de la Europol au modificat postarea de pe pagina de socializare.

”Încă o dată tragem un semnal de alarmă cu privire la riscurile iminente la care sunt supuși polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu. De asemenea, polițiștii încă așteaptă ca ministrul Vela să facă public numărul colegilor infectați”, au transmis reprezentanții Europol, în postare de pe Facebook.

UPDATE: Focarul a fost confirmat și de reprezentanții IPJ Cluj, într-un comunicat de presă

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor.

Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19.

De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității.

Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19 și informăm că, niciun reprezentant al sindicatului care a transmis această informație, nu ne-a contactat pentru a afla adevărul.

Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax