Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Focar de coronavirus la Unirea Pres: Zece angajați testați pozitiv pentru COVID-19

Publicat

Zece angajați ai SC Unirea Pres, societate care deține ziarul Unirea ediția tipărită și on line au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Anunțul a fost făcut public într-un articol în ediția on line a ziarului. 

Reprezentanții DSP Alba au confirmat că este vorba despre un focar de coronavirus. Aceștia au mai precizat că la nivelul societății a fost declanșată o anchetă epidemiologică. De asemenea, reprezentanții societății vor lua toate măsurile de dezinfecție, au mai precizat cei de la DSP Alba pentru alba24.ro.

Potrivit articolului, unul dintre angajați este internat la secția de Infecțioase a Spitalului Județean Alba Iulia, trei prezintă simptome, iar restul sunt asimptomatici.

În afară de persoana internată în unitatea medicală, restul angajaților sunt izolați la domiciliu. Cinci persoane din cadrul societății urmează să fie testate în cursul zilei de mâine.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax