Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Focar de pestă porcină africană la mistreț, pe raza orașului Câmpeni. Târgurile de animale, interzise timp de 21 de zile

Publicat

Un focar de pestă porcină africană la mistreț a fost semnalat pe raza orașului Câmpeni. Ca urmare, DSVSA Alba nu a aprobat organizarea târgului de animale din data de 5 noiembrie și a interzis organizarea târgurilor în zona afectată pentru 21 de zile, au anunțat reprezentanții Primăriei Câmpeni, joi după-amiaza, pe pagina de Facebook. 

Potrivit DSVSA Alba, focarul de pestă porcină africană la mistreț a apărut pe raza fondului de vânătoare 4 Valea Bistrei, aparținător de Asociația Căpriorul Certege.

A fost adoptat un plan de măsuri în Centrul Local de Combatere a Bolilor Alba unde s-a dispus și măsura interzicerii efectuării de târguri de animale pentru 21 de zile de la confirmarea bolii în zona afectată.

De asemenea, conform legislației în vigoare, DSVSA Alba nu a aprobat organizarea târgului de animale din data de 5 noiembrie 2022.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax