Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Focar uriaș de COVID-19 la Centrul de îngrijire a persoanelor cu dizabilități de la Baia de Arieș. 44 de persoane infectate

Publicat

Un nou focar mare de COVID a fost înregistrat în județul Alba. În urma procedurii de testare a salariaților și a beneficiarilor din cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Baia de Arieș, realizată în data de 9.11.2020, pentru depistarea virusului SARS-CoV–2, rezultatul privind infectarea cu noul coronavirus a fost pozitiv pentru un număr de 11 angajați și 33 beneficiari.

Centrul rezidențial se află în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba,

Monitorizarea nivelului saturației de oxigen din sânge și a temperaturii beneficiarilor este asigurată de către asistentele medicale, angajate ale centrului.

De asemenea, este menținută legătură permanentă cu un medic infecționist și medicul de familie, în vederea stabilirii schemei de tratament adaptată fiecărui beneficiar.

La nivelul centrului se derulează permanent acțiuni de igienizare și dezinfectare a spațiilor și a obiectelor, sunt asigurate stocurile de materiale și echipamente de protecție și se aplică toate dispozițiile și recomandările Direcției de Sănătate Publică Alba.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții DGASPC Alba, o instituție care a comunicat de fiecare dată transparent situațiile cu care s-a confruntat în această perioadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax