Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Focuri de armă la Turda. Cum a reușit Poliția să oprească un șofer băut, după un accident

Publicat

masina-politia

Un șofer sub influența alcoolului a condus mașina pe o stradă din orașul Turda, județul Cluj, și a fost implicat într-un accident rutier. Polițiștii rutieri au identificat autoturismul și au încercat să îl oprească în trafic, dar șoferul și-a continuat deplasarea.

Marți seara, în Turda, un șofer băut, implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, a putut fi oprit doar după ce polițiștii l-au urmărit în trafic și au tras focuri de armă.

„Marți, în jurul orei 21.00, Poliția Turda a fost sesizată despre faptul că o persoana ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri au identificat mașina în trafic, au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran, dar pentru că bărbatul nu a respectat indicațiile agentului de poliție și a refuzat să coboare din autovehicul, polițistul a procedat la somarea acestuia, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical, ulterior, bărbatul fiind imobilizat de către polițiști.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta are 52 de ani și este din municipiul Turda. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Sursă: cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax