Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Focuri de armă pe străzile din Cluj-Napoca. Polițiștii au tras asupra unui autoturism, după ce șoferul a refuzat să oprească

Publicat

O urmărire ca în filme a avut loc, duminică după-amiază, în zona bazei sportive din Gheorghieni – Cluj-Napoca. Mai multe mașini de Poliție au următit un autoturism marca BMW, cu numere de Suceava. În urmărirea acestuia, oamenii legii au tras cel puțin cinci focuri de armă. 

Mașina urmărită a derapat în final într-un șanț.

Ce s-a întâmplat, potrivit IPJ Cluj:

Conform primelor informatii, la data de 26 ianuarie a.c., in jurul orei 15, politistii din cadrul Politiei municipiului Cluj Napoca au fost sesizati despre faptul că, pe raza Cartierului Bună Ziua, din Cluj-Napoca, un participant la trafic conduce haotic.

Au fost anuntate toate echipajele de pe raza Municipiului Cluj-Napoca, respectivul conducator auto fiind ulterior oprit de către politisti.

Conducătorul auto este un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Apahida, județul Cluj. Cel în cauză nu a oprit la semnalele regulamentare ale politiștilor, avariind două autospeciale ale Poliției dispuse în vederea unui blocaj în trafic al respectivului autoturism și alte două autovehicule civile.

S-a făcut uz de armă de către un polițistul aflat în misiune, în plan vertical, și asupra autovehiculului urmărit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tânărul de 29 de ani a derapat, ieșind de pe partea carosabilă.

Cel în cauza a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.40 mg/l alcool în aerul pur expirat. La momentul opririi, bărbatul se afla singur în mașină.

În urma verificărilor efectuate de către politiști s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere. Nu s-au înregistrat victime omenești.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax