Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Folosiți bonusul de cazinou în avantajul vostru (P)

Publicat

Cum putem folosi bonusul de cazino în avantajul nostru

Bonusurile de bun venit și promoțiile adresate noilor jucători sunt una dintre cele mai redutabile arme ale cazinourilor online. Rostul acestora este de a fideliza clientul și de a-i da șansa să se bucure de întreg portofoliul de servicii, cu un buget ridicat de joc. Pentru a înțelege cum puteți opta pentru cel mai mare bonus cazino din România e suficient să vizitați această pagină. Rolul acestui articol este de a arunca un con de lumină asupra ofertelor operatorilor și a condițiilor acestora, pentru ca dumneavoastră să puteți juca în cunoștiință de cauză.

Bazat pe profilul de jucător al fiecăruia dintre voi, fie că sunteți începător sau jucător experimentat, vom analiza care este cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră. În primul rând, este important să înțelegeți că trebuie să alegeți doar cazinouri licențiate. Un operator certificat și autentificat își va afișa public numărul de licență, iar acesta poate fi ușor verificat și pe siteul Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Veți putea verifica foarte simplu încadrarea legală a acestuia și termenii juridici în care acesta își desfășoară activitatea.

Un cazinou licențiat va pune la dispoziția clientilor săi un mediu sigur de joc, securizat cu cele mai noi metode de criptare a datelor personale. Este absolut normal să vi se ceară o serie de documente, în procesul de înregistrare. Conform legilor în vigoare, fiecare jucător va trebui să faca dovada vârstei minime legale și a adresei, deci va fi nevoie să încărcați un act de identitate sau o factură de utilități – orice operator va solicita acest lucru. În ceea ce privește metodele de plată, puteți depozita folosind cele mai noi servicii de transfer: cardul de debit sau de credit Visa/Mastercard, fie un portofel electronic de genul Skrill sau Neteller, fie un card preplătit de genul PaySafe. După ce ați parcurs acești pași, iată că putem vorbi și despre ofertele de bun venit.

Acestea pot îmbrăca multe forme, dar toate au un lucru în comun: le puteți folosi pentru a vă mări timpul de joc. Platformele românești licențiate vă vor pune la dispoziție jocuri dezvoltate de companii de renume mondial, ale căror produse sunt auditate tehnic în permanență. Mecanismul de plată, caracteristicile și funcțiile unice ale unor jocuri de tip slot, jocuri de cărți sau de masă sunt testate pe parcursul a câtorva milioane de runde de joc, iar rezultate acestor teste sunt garantate. Un mecanism de plată eficient poate fi caracterizat printr-un RTP mare; RTP-ul fiind procentul teoretic de returnare la jucător.

Acesta este un indicator ce măsoară profitabilitatea unui joc și în conjuncție cu bonusul de bun venit, poate avantaja jucătorul pe parcursul sesiunilor medii spre lungi de joc. În ceea ce privește oferta propriu-zisă de bun venit, imediat ce ați îndeplinit cerințele de înregistrare și autentificare ale cazinoului, veți putea opta pentru o întreagă suită de promoții. Contul dumneavoastră ar putea fi creditat cu 100% din suma depusă, în limita a 1000 RON, de exemplu. Dacă veți depune 1000 RON, veți primi încă 1000 RON din partea operatorului, valabil pentru toate jocurile de cazinou. Cu toate acestea, această oferta este, de cele mai multe ori, însoțită de o suită de condiții și termene.

În primul rând, veți avea acces la oferta de bun venit dacă veți depune o suma minimă necesară, stipulată pe site-ul operatorului. Apoi suma primită ca bonus trebuie rulată de un număr de 30 sau 40 de ori, în termen de 30 sau 60 de zile (valabilitatea bonusului). Bonusul poate fi utilizat în proporție de 100% la jocurile de tip slot – aceasta este, în general, unanim acceptat de către majoritatea cazinourilor – în proporție de aproximativ 0-33% la ruletă și între 0-100% la blackjack, în funcție de operator. Paleta este extrem de diversificată, iar accesul la informație este de partea dumneavoastră, când vă alegeți platforma ideală de distracție.

O altă ofertă poate lua forma unui bonus la încărcare. Acest gen de ofertă va fi acordată după cum urmează: aveți 100% din suma depusă, în limita la 800 RON, la o primă depunere, 150% din suma depunsă – în limita a 600 RON – la o a doua depunere și, în ultima instanță, 200% din suma depozitată, în limita a 600 RON, la cea de-a treia depunere. Puteți primi bonusuri chiar și sub forma unei oferte fără depunere, iar dacă sunteți amator de sloturi, cu atât mai bine.

Este posibil să primiți un număr de învârtiri gratuite, al căror câștig este limitat la 1000 RON, iar aceste învârtiri sunt valabile în cadrul unor sloturi populare. Probabil unul dintre cele mai mari avantaje care vă sunt puse la dispoziție este posibilitatea de a încerca un anume joc în mod gratuit. Operatorii din România vă oferă un mod demo de joc, ce nu implică nici un risc financiar. Rostul acestuia este nu numai de a va familiariza cu simbolurile de plată sau regulile de joc, ci și pentru a înțelege cum funcționează mecanismul de plată, pentru a determina dacă are acel RTP mare de care vă vorbeam mai sus. Țineți cont de informațiile oferite și alegeți cu atenție platforma ideală, în timp ce lăsați bonusurile de bun venit să lucreze în favoarea dumneavoastră!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax