Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Folosiți bonusul de cazinou în avantajul vostru (P)


Publicat

Cum putem folosi bonusul de cazino în avantajul nostru

Bonusurile de bun venit și promoțiile adresate noilor jucători sunt una dintre cele mai redutabile arme ale cazinourilor online. Rostul acestora este de a fideliza clientul și de a-i da șansa să se bucure de întreg portofoliul de servicii, cu un buget ridicat de joc. Pentru a înțelege cum puteți opta pentru cel mai mare bonus cazino din România e suficient să vizitați această pagină. Rolul acestui articol este de a arunca un con de lumină asupra ofertelor operatorilor și a condițiilor acestora, pentru ca dumneavoastră să puteți juca în cunoștiință de cauză.

Bazat pe profilul de jucător al fiecăruia dintre voi, fie că sunteți începător sau jucător experimentat, vom analiza care este cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră. În primul rând, este important să înțelegeți că trebuie să alegeți doar cazinouri licențiate. Un operator certificat și autentificat își va afișa public numărul de licență, iar acesta poate fi ușor verificat și pe siteul Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Veți putea verifica foarte simplu încadrarea legală a acestuia și termenii juridici în care acesta își desfășoară activitatea.

Un cazinou licențiat va pune la dispoziția clientilor săi un mediu sigur de joc, securizat cu cele mai noi metode de criptare a datelor personale. Este absolut normal să vi se ceară o serie de documente, în procesul de înregistrare. Conform legilor în vigoare, fiecare jucător va trebui să faca dovada vârstei minime legale și a adresei, deci va fi nevoie să încărcați un act de identitate sau o factură de utilități – orice operator va solicita acest lucru. În ceea ce privește metodele de plată, puteți depozita folosind cele mai noi servicii de transfer: cardul de debit sau de credit Visa/Mastercard, fie un portofel electronic de genul Skrill sau Neteller, fie un card preplătit de genul PaySafe. După ce ați parcurs acești pași, iată că putem vorbi și despre ofertele de bun venit.

Acestea pot îmbrăca multe forme, dar toate au un lucru în comun: le puteți folosi pentru a vă mări timpul de joc. Platformele românești licențiate vă vor pune la dispoziție jocuri dezvoltate de companii de renume mondial, ale căror produse sunt auditate tehnic în permanență. Mecanismul de plată, caracteristicile și funcțiile unice ale unor jocuri de tip slot, jocuri de cărți sau de masă sunt testate pe parcursul a câtorva milioane de runde de joc, iar rezultate acestor teste sunt garantate. Un mecanism de plată eficient poate fi caracterizat printr-un RTP mare; RTP-ul fiind procentul teoretic de returnare la jucător.

Acesta este un indicator ce măsoară profitabilitatea unui joc și în conjuncție cu bonusul de bun venit, poate avantaja jucătorul pe parcursul sesiunilor medii spre lungi de joc. În ceea ce privește oferta propriu-zisă de bun venit, imediat ce ați îndeplinit cerințele de înregistrare și autentificare ale cazinoului, veți putea opta pentru o întreagă suită de promoții. Contul dumneavoastră ar putea fi creditat cu 100% din suma depusă, în limita a 1000 RON, de exemplu. Dacă veți depune 1000 RON, veți primi încă 1000 RON din partea operatorului, valabil pentru toate jocurile de cazinou. Cu toate acestea, această oferta este, de cele mai multe ori, însoțită de o suită de condiții și termene.

În primul rând, veți avea acces la oferta de bun venit dacă veți depune o suma minimă necesară, stipulată pe site-ul operatorului. Apoi suma primită ca bonus trebuie rulată de un număr de 30 sau 40 de ori, în termen de 30 sau 60 de zile (valabilitatea bonusului). Bonusul poate fi utilizat în proporție de 100% la jocurile de tip slot – aceasta este, în general, unanim acceptat de către majoritatea cazinourilor – în proporție de aproximativ 0-33% la ruletă și între 0-100% la blackjack, în funcție de operator. Paleta este extrem de diversificată, iar accesul la informație este de partea dumneavoastră, când vă alegeți platforma ideală de distracție.

O altă ofertă poate lua forma unui bonus la încărcare. Acest gen de ofertă va fi acordată după cum urmează: aveți 100% din suma depusă, în limita la 800 RON, la o primă depunere, 150% din suma depunsă – în limita a 600 RON – la o a doua depunere și, în ultima instanță, 200% din suma depozitată, în limita a 600 RON, la cea de-a treia depunere. Puteți primi bonusuri chiar și sub forma unei oferte fără depunere, iar dacă sunteți amator de sloturi, cu atât mai bine.

Este posibil să primiți un număr de învârtiri gratuite, al căror câștig este limitat la 1000 RON, iar aceste învârtiri sunt valabile în cadrul unor sloturi populare. Probabil unul dintre cele mai mari avantaje care vă sunt puse la dispoziție este posibilitatea de a încerca un anume joc în mod gratuit. Operatorii din România vă oferă un mod demo de joc, ce nu implică nici un risc financiar. Rostul acestuia este nu numai de a va familiariza cu simbolurile de plată sau regulile de joc, ci și pentru a înțelege cum funcționează mecanismul de plată, pentru a determina dacă are acel RTP mare de care vă vorbeam mai sus. Țineți cont de informațiile oferite și alegeți cu atenție platforma ideală, în timp ce lăsați bonusurile de bun venit să lucreze în favoarea dumneavoastră!ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Intervenții ale Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș pentru îmbunătățirea stării drumurilor de la Răhău

Publicat

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a intervenit, în ultimele zile, la Răhău, în vederea evitării unor posibile probleme pe care le pot genera ploile, în condițiile în care se așteaptă venirea toamnei.

Reprezentanții Primăriei Sebeș au transmis că s-a recurs la îndreptarea drumurilor cu utilajele din dotare și la curățarea șanțurilor.

De asemenea, s-a lucrat la realizarea unor subtraversări și a unor șanțuri de scurgere.

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

Un nou MALL se construiește la Alba Iulia. Centru comercial pe o suprafață de 6,1 hectare.”Ancora” este un hypermarket Carrefour

Publicat

Prime Kapital și MAS REI a anunțat că pregătesc construirea celui mai mare centru comercial din județul Alba, Alba Iulia Value Centre. Noul centru comercial, care urmează modelul celor deschise deja la Roman și Zalău, va avea o suprafață totală de 19.300 mp și se află în faza de planificare.

Ancora noului Mall va fi un hipermarket Carrefour, iar deschiderea este preconizată pentru anul 2022 potrivit siteului oficial al companiei. Prime Kapital mai deține centre comerciale în Arad, București, Iași, Târgoviște, Burgas și Stara Zagora ( Bulgaria) și Gorzow (Polonia).

Suprafața totală de teren vizată pentru investiția de la Alba Iulia este în suprafață de 124.000 mp (12,4 hectare), iar construcția ar urma să fie amplasată pe circa 4-5 hectare. Comparativ, mall-ul Vivo din Cluj-Napoca (fostul Polus) se întinde pe 6,1 hectare.

Noul centru comercial va fi accesibil direct din E 81.

Prime Kapital și MAS REI  au deschis recent Roman Value Centre, care găzduiește 50 de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 20.000 metri pătrați și Zalău Value Centre, care este cel mai mare centru comercial din județul Sălaj.

Centrul comercial care se va construi la Alba Iulia, include un hipermarket, o galerie comercială și spații de tips trip mall, va deservi peste 160.000 de locuitori atât din municipiul Alba Iulia, cât și din localitățile din împrejurimi, generând peste 600 locuri de muncă.

Bugetul estimat pentru construcția Alba Iulia Value Centre este de 23,4 milioane euro, iar data estimată a inaugurării este anul 2022.

Centrul comercial, accesibil direct din E81, va avea o zonă de magazine cu acces din parcare, food court și galerie comercială interioară, iar ancora principală va fi un hipermarket Carrefour. În plus, vor fi amenajate 700 de locuri de parcare.

Potrivit Primăriei Alba Iulia, centrul comercial de tip Mall se va construi în zona Bărăbanț, pe un teren aflat în zona râului Ampoi. O firmă din București a solicitat și primit certificat de urbanism de la Primărie, pentru elaborarea PUZ.

Proiectul prevede construirea unui centru comercial, a unui centru wellness și amenajarea de sensuri giratorii, parcări, alei carosabile și pietonale și spații verzi. Sunt prevăzute construcții pe o suprafață de aproximativ 6,1 hectare de teren.

Firma PK Topaz SRL din București a solicitat Primăriei Alba Iulia, în data de 27 aprilie 2020, un certificat de urbanism pentru elaborare PUZ – Construire centru comercial Alba Iulia, sensuri giratorii, centru wellness, amenajare platforme exterioare cu parcări, alei carosabile și pietonale, reconfigurare căi de acces, semnalistică rutieră, amplasare casete publicitare luminoase și totemuri publicitare, amenajare spații verzi, împrejmuire teren și introducere parcelă în intravilan.

De asemenea, se dorește devierea rețelei electrice de înaltă tensiune (LEA 220 kW) și efectuarea de operațiuni cadastrale, notariale și schimbare categorie de folosință.

Terenul se află în localitatea Alba Iulia, în zona străzilor Alexandru Ioan Cuza și Fabricilor.

Potrivit PUG, terenul vizat este parțial extravilan, astfel că va trebui trecut în intravilan pentru realizarea investiției și relocată rețeaua electrică de 220 kW (liniile ar urma să fie deviate pe lângă râul Ampoi și trecute în subteran). Procedura este de durată și la această dată se efectuează procedurile de alipire a terenurilor.

Proiectul include circa 1500 locuri de parcare și amenajarea a două sensuri giratorii (unul pe strada Alexandru Ioan Cuza, celălalt pe strada Fabricilor). Proiectul ar putea însă suferi modificări.

Firma PK Topaz SRL are sediul în București, iar, potrivit termene.ro, acționarii firmei și legăturile cu alte companii sunt după cum urmează:

În același timp, pentru anul viitor este planificată și extinderea primului centru comercial de tip mall din oraș. Alba Mall se extinde cu circa 6.000 mp. Crește și numărul de locuri de parcare (285 existente, 140 propuse).

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Focar de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. 14 pacienți infectați, descoperiți la testarea de miercuri

Publicat

Focar de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. Sunt 14 pacienți infectați, potrivit unor surse ale ziarului Alba24.

Pacienții centrului au fost testați conform procedurii naționale, la două săptămâni, 14 dintre teste fiind miercuri pozitive.

Deocamdată nu se știe cum s-au infectat. Autoritățile au declanșat o anchetă epidemiologică și se pare că pacienții cu boli mai grave au fost transporatați deja la spital. Ar fi vorba despre 2,3 persoane care prezintă un risc mai ridicat.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Cum explică europarlamentarul Rareș Bogdan eșecul PNL la primăria Alba Iulia și succesul candidatului USR PLUS, Gabriel Pleșa

Publicat

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a încercat să explice de ce liberalii au pierdut primăriile din Alba-Iulia, Timișoara și Brașov. Acesta a spus că la Alba Iulia a fost vorba despre o confuzie, pentru că ambii au fost viceprimari în mandatul lui Mircea Hava. 

„Probabil alegătorii noștri, la Alba a fost o confuzie generată tocmai de faptul că domnul Pleșa a fost viceprimarul lui Mircea Hava, primarul care a transformat complet Alba și candidatul nostru Voicu Paul a fost de asemenea viceprimar.

Deci au fost doi viceprimari. Unul preluat de USR, celălalt al nostru, care s-au bătut, a câștigat probabil datorită unei comunicări ceva mai eficiente, domnul Pleșa.

Până la urmă, sunt trei primari pierduți de noi,( nr. Alba Iulia, Timișoara și Brașov) dar s-a întors tot dreapta. Era grav pentru mine dacă pierdeam în favoarea stângii, pentru că atunci erau mutații în electorat. Nu s-a întâmplat acest lucru” a spus europarlamentarul Rareș Bogdan, invitat la Digi24.

Rareș Bogdan este originar din județul Alba, de la Ocna Mureș, unde tatăl său a condus UPSOM- cea mai importantă întreprindere din oraș și de unde s-a mutat la Cluj-Napoca.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate