Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fond destinat activităților de tineret în 2023, la Alba Iulia. Care este suma alocată din bugetul local. Decizie, în CL

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în ședința din 30 ianuarie un proiect de hotărâre privind constituirea în cadrul bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Alba Iulia pe anul 2023 a Fondului destinat activităților de tineret, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2006 – Legea tinerilor.

Mai exact, se va constitui în cadrul bugetului local al municipiului Alba Iulia pe anul 2023 – Fondul destinat activităților de tineret – în sumă de 50.000 lei.

Potrivit legii, Consiliile judeţene şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti, precum şi consiliile locale ale municipiilor reşedinţă de judeţ constituie anual, în cadrul bugetelor proprii, Fondul destinat activităţilor de tineret.

„Fondul destinat activităţilor de tineret se utilizează pentru finanţarea activităţii de tineret a structurilor neguvernamentale de utilitate publică de şi pentru tineret, precum şi a unor activităţi de tineret de interes local, stabilite prin consultarea fundaţiilor judeţene pentru tineret, respectiv a municipiului Bucureşti, precum şi a organizaţiilor neguvernamentale de tineret şi pentru tineret de pe raza unităţii administrativteritoriale respective”, se mai precizează în Legea 350/2006.

Consiliului Tineretului din România a înregistrat la Primăria municipiului Alba Iulia o adresă prin care se solicită includerea Fondului destinat activităților de tineret – în sumă de 50.000 de lei – în cadrul bugetului local al municipiului pe anul 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax