Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fondatorul Untold, acuzat de abuz asupra unor minori. Poliția Cluj a demarat cercetări

Publicat

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj fac cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, după ce o publicație locală a adus astfel de acuzații fondatorului Untold, Bogdan Buta.

Acuzațiile aduse sunt că ar fi abuzat sexual doi minori. Bogdan Buta susține că este vorba doar despre un ”scenariul SF complotat”.

Precizările Poliției

”Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie a.c., cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă.

Precizăm faptul că până în prezent, la nivelul inspectoratului nu au fost primite sesizări sau plângeri penale care să vizeze informațiile expuse în cursul acestei zile în spațiul public.

Polițiștii de investigații criminale vor desfășura toate activităţile care se impun în vederea clarificării acestui caz și punerii în aplicare a măsurilor legale în consecință”, a comunicat IPJ Cluj.

Acuzațiile și reacția

Fondatorul Untold, Bogdan Buta, este acuzat, potrivit Ziar de Cluj, că ar fi agresat sexual doi minori, de 15, respectiv 16 ani, în anul 2021.

În articolul publicației se menționează că trei tineri, minori la data respectivă, ar fi fost contactați pe Tinder de Bogdan Buta. Doar doi ar fi întreținut relații sexuale cu acesta, în casa lui, după ce ar fi băut câteva ore, povestește unul dintre ei.

Tinerii ar fi plecat cu 60 de euro și cu mai multe perechi de adidași și alte bunuri pe care le-ar fi sustras din casă.

Bogdan Buta a transmis o reacție la acuzațiile din articolul respectiv.

,,Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia.

Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta.

foto: cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dany

    marți, 30.01.2024 at 02:49

    Aoleo….cam are mutra de asa ceva. Sigur sta prin parcuri pe lângă locurile de koala și se uita la copilași

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax