Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Fonduri europene de 2,5 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor de alimentare cu apă a comunei Unirea

Publicat

Comuna Unirea va beneficia, din octombrie, de fonduri de 2,5 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă potabilă începute în 2009. Finanţarea este obţinută pe Măsura 322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, a declarat că „Unirea este a doua comună după Şugag care obține nu doar eligibilitatea, dar şi finanțarea necesară pentru lucrările de alimentare cu apă. În luna noiembrie, sper să dau şi alte veşti bune pentru comune din Alba, pe Măsura 322”.

Iniţial, proiectul de alimentare cu apă de la Unirea a început cu finanţare prin HG 577, privind programe de infrastructură, fondurile nefiind însă suficiente pentru finalizarea lucrărilor deja începute.

Fondurile totale alocate Măsurii 322 prin FEADR sunt de 1.546.087.425 euro (1,54 miliarde de euro) din care contribuţia Guvernului României – 20% şi contribuţia Uniunii Europene – 80%.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax