Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi online s-a lansat la Alba Iulia. Lista restaurantelor unde poți comanda mâncare

Publicat

Foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, şi-a extins operaţiunile în municipiul Alba Iulia. Astfel, începând cu această lună, locuitorii vor putea comanda mâncare prin intermediul platformei de la restaurantele partenere din oraş.

Printre locațiile listate se numără KFC, McDonald`s, Dabo Donner, Subway, Donuterie sau restaurante locale precum Panoramic Bar&Grill, Pub Skit 77, Fresh Salads sau Flavour Plus.

„În contextul situaţiei dificile creată de pandemia de coronavirus, foodpanda îşi continuă extinderea naţională şi implicit misiunea de a sprijini activitatea restaurantelor locale. Prin stimularea comenzilor în urma deschiderii acestui nou canal de vânzare, foodpanda se asigură că restaurantele din Alba Iulia îşi vor putea utiliza eficient stocurile de materie primă şi vor putea susţine cheltuielile operaţionale. Totodată, foodpanda oferă activ consultanţă pentru noile restaurante partenere listate pe platformă, atât pentru alegerea meniului cu preparate pe care le pot pregăti rapid şi în condiţii de maximă siguranţă, cât şi în reorganizarea activităţii pentru a se adapta mai uşor la segmentul de delivery”, transmite compania prin intermediul unui comunicat de presă.

„Ne propunem să venim în sprijinul restaurantelor locale pentru a-şi putea continua activitatea şi în segmentul de delivery şi să le oferim consultanţa de care au nevoie pentru o adaptare cât mai rapidă. De asemenea, locuitorii municipiului Alba Iulia vor putea să îşi comande mai uşor preparatele favorite de la restaurantele din oraş, care se află în preferinţele lor, în condiţii optime de siguranţă. Întreaga echipă foodpanda se asigură în permanenţă că toate normele de igienă suplimentare sunt respectate în totalitate”, a declarat Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

Reprezentanţii foodpanda asigură că flota de livratori este pregătită să livreze întregul volum de comenzi în condiţii optime şi de siguranţă. Echipa operaţională a platformei este în permanentă legătură cu livratorii, care sunt instruiţi constant să respecte toate normele de igienă suplimentare şi să utilizeze cu încredere echipamentele de protecţie puse la dispoziţie de companie, pentru a nu fi expuşi la riscul de îmbolnăvire, scrie adevărul.ro.

Pentru menţinerea celor mai bune standarde de siguranţă atât pentru clienţi, cât şi pentru livratori, foodpanda continuă demersurile de promovare a plăţii cu cardul, în aplicaţie sau pe website, facilitând astfel o livrare fără interacţiune umană şi contribuind la stoparea răspândirii virusului.

Lista completă a restaurantelor partenere din Alba Iulia poate fi consultată aici: https://www.foodpanda.ro/city/alba-iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax