Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Forajele pentru lotul lipsă al autostrăzii Lugoj-Deva se apropie de finalizare. Lucrările mai durează 3 ani și jumătate

Publicat

Forajele pentru Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, secţiunile E şi D, se apropie de finalizare, dar contractul de lucrări are termen de finalizare 45 de luni de la semnare (octombrie 2022).

Asocierea de constructori are la dispoziţie 1,83 miliarde de lei (fără TVA), fonduri din PNRR, pentru construcţia acestei secţiuni, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe contul său de Facebook.

„Forajele pentru Lotul 2 al autostrăzii #Lugoj-Deva (secţiunile E şi D) se apropie de finalizare! Deşi termenul contractual pentru execuţia forajelor geotehnice este de 4 luni, acestea vor fi finalizate în mai puţin de 2 luni.

Forajele pentru acest lot, pe care se vor construi cele două tuneluri deja faimoase (tunelurile pentru urşi), au început în data de 5 martie 2023 şi au ajuns deja la 95%.

Pe cei aproximativ 10 km ai acestui lot toate cele 109 foraje necesare se vor finaliza săptămâna viitoare”, a scris Grindeanu, potrivit Agerpres.

Contractul pentru construcţia lotului 2 (secţiunile E şi D) al Autostrăzii Lugoj-Deva, semnat anul trecut în luna octombrie, are ca termen de finalizare 45 de luni.

După finalizarea acestui lot, se va putea circula pe A1 (parte a coridorului 4 pan-european) – de la Sibiu la Nădlac – fără întreruperi, doar în regim de autostradă

În prezent, în zona sectorului lipsă se crează ambuteiaje pe drumul național.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax