Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Forțe noi la IPJ Alba: Georgiana Fechete își începe cariera de polițist la Biroul de Investigații Criminale Alba Iulia

Publicat

Georgiana Fechete, absolventă a Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2022, este cel mai nou polițist al Inspectoratului Județean de Poliție Alba. 

Potrivit IPJ Alba, luni, 18 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a prezentat, pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, subinspector de poliție Georgiana Fechete, absolventă a Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2022.

Noua colegă a fost repartizată la Poliția Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigații Criminale, au precizat reprezentații IPJ Alba.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Alba i-a transmis tinerei colege succes în activitatea profesională și a asigurat-o de tot sprijinul de care va avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii”, au menționat reprezentații instituției într-un comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 18.07.2022 at 18:33

    Oare cine să fie această absolventă care are parte de aşa primire ? Nu îmi aduc aminte ca vreun absolvent de Academie de Poliţie să aibe parte de aşa o primire. Din culisele încurcate ale Poliţiei Romane.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax