Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Forţe proaspete la IPJ Alba: Peste 50 de absolvenţi ai şcolilor de agenţi, încadraţi la Poliţia din Sebeş şi 11 secţii rurale

Publicat

Miercuri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost primiţi pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu 51 de absolvenţi ai şcolilor de agenţi de poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca, pdin romoţia 2011. Aceştia au fost repartizaţi la 12 unităţi de poliţie din judeţul Alba.

Prin Ordin al ministrului Administraţiei şi internelor, în 29 aprilie, aceştia au fost înaintaţi la gradul profesional de agent de poliţie, iar, prin dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, au fost repartizaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Cei 51 de agenţi – 42 de băieţi şi 9 fete – au fost repartizaţi la Poliţia Municipiului Sebeş şi la cele 11 secţii de poliţie rurală subordonate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi urmează să desfăşoare activităţi specifice pentru intervenţia promptă la evenimente şi asigurarea unui climat de siguranţă publică corespunzător.

Poliţia Municipiului Sebeş – Biroul de Ordine Publică : un agent de poliţie;

Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos : 5 agenţi de poliţie;

Secţia 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos : 5 agenţi de poliţie;

Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud : 5 agenţi de poliţie;

Secţia 4 Poliţie Rurală Unirea : 2 agenţi de poliţie;

Secţia 5 Poliţie Rurală Blaj : 5 agenţi de poliţie;

Secţia 6 Poliţie Rurală Jidvei : 4 agenţi de poliţie;

Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş : 6 agenţi de poliţie;

Secţia 8 Poliţie Rurală Şpring : 5 agenţi de poliţie;

Secţia 9 Poliţie Rurală Cîmpeni : 4 agenţi de poliţie;

Secţia 10 Poliţie Rurală Albac : 5 agenţi de poliţie;

Secţia 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş : 4 agenţi de poliţie.

Din cei 51 de agenţi de poliţie, 9 sunt din judeţul Alba, iar 42 din judeţele Arad, Bihor, Bistriţa Năsăud, Caraş Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Maramureş, Sălaj, Satu Mare, Timiş şi Vîlcea.

Cu această ocazie, în sala de festivităţi a inspectoratului a avut loc o şedinţă, la care au participat conducerea inspectoratului, şefi de servicii, şefii poliţiilor municipale şi a Poliţiei Oraşului Cîmpeni şi şefii secţiilor de poliţie rurale.

Celor 51 de poliţişti le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului şi atribuţiile ce le revin în activitatea profesională, pentru a răspunde solicitărilor formulate de cetăţeni.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a prezentat priorităţile inspectoratului pentru anul 2012 şi şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti care vor acţiona în stradă va avea ca efect reducerea criminalităţii, eficientizarea intervenţiilor la evenimente şi creşterea operativităţii în soluţionarea problemelor cetăţenilor. În acelaşi context le-a solicitat seriozitate în muncă, dar şi în societate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax