Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fost primar PNL din Alba, care a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, propus de PSD cetățean de onoare

Publicat

PSD propune acordarea titlului de cetățean de onoare, post-mortem, fostului primar PNL al comunei Meteș, Dan Opruța, care și-a pierdut viața după ce a fost confirmat COVID.

Inițiativa aparține consilierului local Traian Ursaleș, care ar urma să candideze pentru funcția de primar din partea PSD.

“Am depus, astăzi, în calitate de consilier local, un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare post-mortem al comunei Meteș pentru domnul Dan Cosmin Opruța.

Am făcut aceste demersuri încredințat de faptul că Dan a contribuit, în calitate de primar, la dezvoltarea comunității noastre.

Pandemia de COVID-19 ne-a afectat pe toți, în mod direct sau indirect, din punct de vedere social, economic sau sanitar, însă unora le-a cauzat răni imense, imposibil de cicatrizat.

Nedreptatea vieții a făcut ca Dan Opruța să plece mult prea repede dintre noi. A rămas, în schimb, același virus perfid, care trebuie să ne facă mai buni, mai empatici și în fața căruia putem răzbi, prin unitate și acționând cu prudență.

Dumnezeu să îl odihnească!”, este mesajul consilierului local Traian Ursaleș.

Dan Opruța a murit la 38 de ani, în ianuarie, după ce a s-a infectat cu Sars-Cov-2. Vestea tragică a morții primarului în vârstă de 38 de ani a cutremurat întreaga comunitate, de la familie, prieteni, cunoscuți sau simpli cetățeni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax