Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fost senator de Alba, decorat de directorul CIA. George Maior, în prezent ambasador în SUA, a primit ordinul Earl Warren

Publicat

george maior George Maior, fost senator de Alba, fost director SRI și actual ambasador al României în SUA, și Florian Coldea, fostul său adjunct, au fost decorați de directorul CIA, Michael Pompeo. George Maior, acum ambasador la Washington, a fost decorat cu Ordinul Earl Warren pentru „parteneriatul deosebit cu Statele Unite si excepționala viziune de conducere de care a dat dovadă cât a fost director al Serviciului Român de Informații”. 
Coldea, care a fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis, după un scandal uriaș, a primit distincția Alben W Barkley.
George Maior a fost senator de Alba între 2004 și 2006. În perioada respectivă, în calitate de parlamentar, Maior a fost vicepreședinte al Comisiei de anchetă pentru investigarea afirmațiilor cu privire la existența unor centre de detenție ale CIA, sau a unor zboruri ale avioanelor închiriate de CIA pe teritoriul României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax