Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Fosta directoare de la SAPARD, Ioana Gârlea trebuie să plătească Ministerului Turismului peste 22.000 de euro

Publicat

Potrivit unei hotărâri definitive emise de Curtea de Apel Piteşti, fosta directoare a SAPARD, Ioana Gârlea rămâne cu pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi o perioadă de încercare de 5 ani, precum şi plata sumei de 22.684,5 euro către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, echivalent al unei finanţări nerambursabile obţinute prin utilizarea unor documente false.

Reamintim că sentinţa a fost emisă iniţial în luna martie, de Judecătoria Râmnicu-Vâlcea, pentru infracţiuni comise în anul 2004. Magistraţii de la Piteşti au păstrat aceleaşi coordonate din hotărârea amintită.

Potrivit rechizitoriului întocmit procurorilor DNA Alba, Ioana Gârlea, în calitate de reprezentant legal al SC „P&G Production” SRL Zlatna, a prezentat în mai multe rânduri documente false, pentru a obţine fonduri europene nerambursabile. Suma de 22.684,50 euro reprezintă finanţarea nerambursabilă obţinută în 2003, prin programul PHARE, ca administrator la firmei din Zlatna. Fosta directoare de la SAPARD mai trebuie să plătească şi 30.771,52 lei, respectiv cofinanţarea de la bugetul de stat, în cadrul proiectului “Ecoplast“, derulat la Zlatna. Pe lângă aceşţi bani, fostul director al SAPARD va trebui să achite încă 5.000 de lei şi 3.000 de euro către alte două părţi din dosar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popa Daniela

    miercuri, 26.10.2011 at 14:28

    A primit ce a meritat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax