Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Fosta fabrică „Refractara”, mină de aur pentru căutători de fier vechi

Publicat

Fosta fabrică „Refractara” din Alba Iulia este o mină de aur pentru căutătorii de fier vechi. Jandarmii din Alba sunt mai mereu în acțiune în această zonă și, de cele mai multe ori, surprind și rețin persoane care încearcă să fure fier din fosta fabrică.

Joi, un echipaj de jandarmi a depistat trei femei și un bărbat care încercau să sustragă fier vechi, pentru a-l vinde ulterior la un centru de colectare. Cei patru suspecţi au primit amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

Cele patru persoane au pătruns în incinta fostei fabrici după ce au escaladat gardul împrejmuitor. Bărbatul și cele trei femei, cu vârste cuprinse între 34 și 52 de ani, erau „înarmați” cu găleți și unelte de săpat. Planul lor de „îmbogățire” a fost zădărnicit de jandarmii care au ajuns la fața locului în urma unei sesizări prin prin apelul unic de urgență 112.  Cele patru persoane au fost sancționate contravențional.

Jandarmi amintesc cetățenilor că, pentru “pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentantelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax